| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Slike sa kikijevog rođendana - ritz u Društvo forumu; jebote svi komenturaju jel drži vino ovo ili cugu onu...a niko ne komentira curke.....su ti ovo sestre ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jebote svi komenturaju jel drži vino ovo ili cugu onu...a niko ne komentira curke.....su ti ovo sestre ili..... ![]() ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz lijepe slikice ![]() vidim da je provod bio super! samoo, di sam ja bila???????????????????????????? ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 21
![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Ljudi moji pa dajte malo uključite te bundeve na ramenima, slike su očajne kao i ekipa na njima. Radio sam mjesec dana u peoplesu kad se otvorio a frend mi radi u Ritzu, nagledao sam se takvih krava i kurvetina a seljačine da ne spominjem, trebu sa druge slike znam iz viđenja, dolazi u jedan birc na knežiji, takve kurvice šire noge samo da se mogu slikati sa seljačinama koji se kuže u vino ko mara u krivi kurac, a općenito svi gledaju gdje ima neki party gdje se može mukte nalokat. Dok sam radio u Peoplesu AVA produkcija je organizirala party povodom premijere serije običnil ljudi i urota, od 20.30 do 02.00 dakle 5 i pol sati popilo se 150 tisuća kuna. Zagreb je jedno veliko selo a postoji određen krug istih ljudi što muških što ženskih koji se svakih 6 mj. sele iz kluba u klub ( Peoples, Gallery, Ritz) itd. Najžalosnije je u svemu tome što takve likove zovu zagrebačka zlatna mladež a niti su zagrepčani niti su zlatni a bome ni mladi, posljednjih nekoliko godina preko ljeta vise u Novalji u Cocomu kod Šonje i slikaju se na zrću ali sve mi se čini da im je tamo postalo dosadno pa polako pale na jug na Hvar, Bogu hvala kaže mi frend iz Novalje možda se za koju godinu i vrate pravi gosti koji su ustuknuli pred navalom redneka iz Zagreba, sve u svemu vjerujte mi da ne želite biti dio tog društva ,pogotovo vi cure jer smatram da vrijedite više od boce dom perignona i crte bijelog. Konobar |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Administrator | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz ajde molim te ne seri...treba sa 2 slike je cura od mog super prijatelja s kojim je u vezi već skoro 2 godine, zato ne pričaj šta ne znaš i nisam te banao jer baš želim vidjet što ćeš napisati
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 11-04-08 u 22:26. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Citat:
btw. treba razlikovati "Zlatnu mladež", čiji su se roditelji trudili da bi oni pili Dom perignon i recimo tebe... ako shvaćaš što hoću reći...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio Kristijan : 11-04-08 u 22:26. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kikijev rodjendan |
« Amsterdam Slike
|
moj autić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

I pametni grijese