Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Slike sa kikijevog rođendana - ritz u Društvo forumu; jebote svi komenturaju jel drži vino ovo ili cugu onu...a niko ne komentira curke.....su ti ovo sestre ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-11-07, 16:36   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz

jebote svi komenturaju jel drži vino ovo ili cugu onu...a niko ne komentira curke.....su ti ovo sestre ili.....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 20:39   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz

Citat:
Pravi autor: aaancica Pogledaj Poruke
uu fensi...
htjela sam i ja komentirati al neću...znam da će me ispljuvati,izvrijeđati pa možda i izbaciti....
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 00:04   #23 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
jebote svi komenturaju jel drži vino ovo ili cugu onu...a niko ne komentira curke.....su ti ovo sestre ili.....
E, da
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 00:31   #24 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
pa pise ti ritz
vish da vozi punta...
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 14:51   #25 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Fiat punto Pogledaj Poruke
i kolko si para stuko u fontani ??

kak ti znaš da sam kasnije išao u fontanu
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 17:56   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 357
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

kristijan ti si iz dubrave pa i ja sam ,znam te iz videnja sad sam te prepozno na ovim slikama...lol
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 10:13   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

lijepe slikice
vidim da je provod bio super!
samoo, di sam ja bila????????????????????????????
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 22:33   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-01-08
Poruka: 21
tonyboy se izdvaja iz mase

Ljudi moji pa dajte malo uključite te bundeve na ramenima, slike su očajne kao i ekipa na njima. Radio sam mjesec dana u peoplesu kad se otvorio a frend mi radi u Ritzu, nagledao sam se takvih krava i kurvetina a seljačine da ne spominjem, trebu sa druge slike znam iz viđenja, dolazi u jedan birc na knežiji, takve kurvice šire noge samo da se mogu slikati sa seljačinama koji se kuže u vino ko mara u krivi kurac, a općenito svi gledaju gdje ima neki party gdje se može mukte nalokat. Dok sam radio u Peoplesu AVA produkcija je organizirala party povodom premijere serije običnil ljudi i urota, od 20.30 do 02.00 dakle 5 i pol sati popilo se 150 tisuća kuna. Zagreb je jedno veliko selo a postoji određen krug istih ljudi što muških što ženskih koji se svakih 6 mj. sele iz kluba u klub ( Peoples, Gallery, Ritz) itd. Najžalosnije je u svemu tome što takve likove zovu zagrebačka zlatna mladež a niti su zagrepčani niti su zlatni a bome ni mladi, posljednjih nekoliko godina preko ljeta vise u Novalji u Cocomu kod Šonje i slikaju se na zrću ali sve mi se čini da im je tamo postalo dosadno pa polako pale na jug na Hvar, Bogu hvala kaže mi frend iz Novalje možda se za koju godinu i vrate pravi gosti koji su ustuknuli pred navalom redneka iz Zagreba, sve u svemu vjerujte mi da ne želite biti dio tog društva ,pogotovo vi cure jer smatram da vrijedite više od boce dom perignona i crte bijelog.

Konobar
tonyboy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 23:28   #29 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ajde molim te ne seri...treba sa 2 slike je cura od mog super prijatelja s kojim je u vezi već skoro 2 godine, zato ne pričaj šta ne znaš i nisam te banao jer baš želim vidjet što ćeš napisati

Zadnji Uredio Kristijan : 11-04-08 u 22:26.
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 23:31   #30 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ajde molim te ne seri...treba sa 2 slike je cura od mog super prijatelja s kojim je u vezi već skoro 2 godine, zato ne pričaj šta ne znaš i nisam te banao jer baš želim vidjet što ćeš napisati
Sviđa mi se njegov post... možda preosobno shvaćaš ovo kiki. U biti i trebaš jer je napao ljude koje znaš... ali budi svjestan da izražavanje mišljenja nije razlog za ban, pa i ako te mišljenje osobno dira... Rado bi čuo njegov odgovor tebi...

btw. treba razlikovati "Zlatnu mladež", čiji su se roditelji trudili da bi oni pili Dom perignon i recimo tebe... ako shvaćaš što hoću reći...

Zadnji Uredio Kristijan : 11-04-08 u 22:26.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kikijev rodjendan

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108