| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Slike sa kikijevog rođendana - ritz u Društvo forumu; i ja se već kuham hehehheheh... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz i ja se već kuham hehehheheh ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Jao kako su neki ljudi ljubomorni...Pa jbt, ako neki čovek ima pare zašto ne bi sebi priuštio u nekom klubu sa odabranim društvom lep provod...Mislim,to je valjda normalno kad si mlad...Naravno, ne razbacivanje ali ako neko ima za taj šampanjac pa to je super.Mislim , ko ne bi voleo.Zato ne vidim razlog pljuvati po nečijem rodjendanu,šampanjcu i društvu kojem ima para.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-07 Godina: 27
Poruka: 57
![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz ti gazdarice ili gospodarice bas nemas ukusa mala jeste slatka ali je za nijansu a mozda i vise lepsa brineta koja se slikala sa njom,i nemoj da zezas kimija,vec trazi sebi neku drugu gospodaricu, da prica sa pedirema ti je bljak... dok ona jedna druga moze da proce,mada ja imam mnogo boljih...necu da se hvalim..... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| charolastra | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Ma bravo lik ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 312
![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz a lude teme jeba te led! od zabave,svađe novaca,lipotica, S&M-a,lesboa,ljubavnog trokuta... LUDILO! Kiki kralju, da ja iman rođendan u takvom društvu(na cure mislin) da san i u garaži pokojnog dide-ludilo bi mi bilo! Svaka čast, lipu si curu naša a ni prija nije za bacit ![]() ! Pozdrav iz Splita!P.S. ako djelujen malo zbunjen to je zato šta mi u splitu nemamo tako fensi klubove pa mi je to sve novo... Ecija rulz ![]() ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kikijev rodjendan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:55.