| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Slike sa ljetovanja u Društvo forumu; I nešto Slavonskog Broda, nažalost pala je noć pa nemam previše slika... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: Slike sa ljetovanja I nešto Slavonskog Broda, nažalost pala je noć pa nemam previše slika
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| charolastra | Re: Slike sa ljetovanja Citat:
![]() Inače bio je i Prospero, malo smo obišli brod, popili par pića i malo se družili Brođanka je odlično uređena, samo se pazite zbunjene konobarice koja nema običaj ljudima vraćati kusur (jest da sam i ja otišao i uopće se nisam sjetio ) ali zato je pošteno vratila kad sam došao pitati.Pivnica mi se najviše svidjela, nažalost bio je četvrtak pa je bilo malo ljudi. Bili smo na još par mjesta, ali nisam popamtio imena I naravno na ćelapima u Bosni, to se ne smije propustiti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Slike sa ljetovanja Uprvi mah mi se učinilo da je roštilj drveni pa sam se zamislio malo. Kad sam bolje pogledao - vidim nije (papirni je ).U Ližnjanu sam se lijepo proveo prije 5-6 godina, malo Medulina, malo Pule ... Bio sam oduševljen čistoćom mora. Obećavali su uložiti u turizam, dotjerati plažu, a čini mi se isto kao i prije. I baš ta neurbana plaža s travom i čisto more mi se svidjelo. Iza borova šumica i Slovenski kamperi. Na plaži bila neka priručna birtija s terasom natkrivenom trskom. Bio sam oko 2000. god.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa ljetovanja dobre su ti slikice!!pogotovo ona papica... njam njam
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljetovanja, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.

) ali zato je pošteno vratila kad sam došao pitati.

).