| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Snješkove pizdarije u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mmrki odo ja po vizu, pa pravac Njemačka p.s spasoje možeš samnom bježim ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Spasojeve pizdarije bježim ja s tobom a vidi jedna ženska da je priznala,svak čast ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 15-09-07 u 21:27. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spasojeve pizdarije Ja sam priznala da su žene čudne ...Ko prizna pola mu se prasta... Al ja se nikad ne izvlacim na glavobolju i pms...Iskreno PMS ni nemam kao neko razdoblje živčanosti ... Ja sam uvijek vesela i smirena ...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Spasojeve pizdarije iskreno ni ja neznam kakva im je to fora s boli me glava ili umorna sam.... ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spasojeve pizdarije prvu slicicu imam...Fora su
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spasojeve pizdarije Citat:
Rep za ovo Hehehehe
__________________ ♥ | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Spasojeve pizdarije 3,5 i 6 su mi baš super,dobre si sličice našao ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: pizdarije, snjes kove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

Ja sam priznala da su žene čudne 

Rep za ovo Hehehehe