| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Snješkove pizdarije u Društvo forumu; mig owna... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Spasojeve pizdarije Evo i mene ovdje....jbg nisam dosad skužio temu ...a neke od dotičnih osoba me nisu htjele uputii (npr. malenkost, rozy,itd..)...ali neću nikog imenovati Btw....Spasoje odlične su ti te slčice...i nadam se da će ih biti još...samo tako nastavi.. ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Spasojeve pizdarije Citat:
a jbg nisam znala da sam morala bit informacijska služba,dobro da se i ja sjetim da je spasoje otvorio svoje pizdarije nego....ona slikca onih medeka je tako sljatka,onaj mali medek koji pije colu,a malji ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spasojeve pizdarije ova ruza mi je prekrasna, imam istu takvu na desktopu... lijepe slike
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #46 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Spasojeve pizdarije lijepo, lijepo ![]()
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spasojeve pizdarije ajme spasoje..prelijepe slike ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: pizdarije, snjes kove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

...a neke od dotičnih osoba me nisu htjele uputii (npr. malenkost, rozy,itd..)...ali neću nikog imenovati

a jbg nisam znala da sam morala bit informacijska služba,dobro da se i ja sjetim da je spasoje otvorio svoje pizdarije