| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Snješkove pizdarije u Društvo forumu; lol.....nisi normalan.....odi pa se leci u hladnjacu.... ......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Snješkove pizdarije lol.....nisi normalan.....odi pa se leci u hladnjacu.... ......
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Snješkove pizdarije ne kuzis?....aj da pojasnim....lol as , nisi normalan as zajebantu jedan, odi pa se leci u hladnjacu as odi pa se leci u hladnjacu (il kuliraj) sam da se ne rastopis....hahaha....sory moral sam....neznam kaj mi je....morat cu trazit ban....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Snješkove pizdarije nista....ja isto polako idem....hiberniram vec na pola....
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Snješkove pizdarije JOS SLIKA!!!!!sve slike rulaju!!!!
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: pizdarije, snjes kove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

......

, nisi normalan as zajebantu jedan, odi pa se leci u hladnjacu as odi pa se leci u hladnjacu (il kuliraj) sam da se ne rastopis....hahaha....sory moral sam....neznam kaj mi je....morat cu trazit ban....
jbg 3h je,spava mi se ful,sad dok skužim treba malo duže