| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Songs of a Distant Land u Društvo forumu; S jezerceta se vidi Dakota (zeleni krov); jedna od najslavnijih (citati: najskupljih) zgrada u NYC. Od kada je onaj majmun ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: New York Godina: 48
Poruka: 16
![]() | Songs of a Distant Land - NYC S jezerceta se vidi Dakota (zeleni krov); jedna od najslavnijih (citati: najskupljih) zgrada u NYC. Od kada je onaj majmun ubio Johna Lenona na ulazu u Dakotu, notorious je i po tome... Druga fotkica je The Sphere. To je bila skulptura ispred WTC-a i posve ludo, "prezivjela" je 9/11 i cca million tona rusevina sto su pali na nju. Sada je na "dnu" Manhattana, u Battery Parku, ceka ni sami ne znaju sto. Zadnji Uredio daidza : 19-01-08 u 15:30. |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Songs of a Distant Land - Buenos Aires To je cudo, Baires - combo Parisa, Beca i NYC-a + juznoamericko ludilo. Jedan od najdrazih mi gradova na svijetu... 1. fotka je La Boca, a tourist trap tamo, no fora. Oni ne vole taj dio grada (nocu puno kriminala) no ja se uvijek mogu praviti "vazan" tamo (iz NYC-a sam; kakav crni kriminal), 2. fotka je ocito tango. Carlos Gardel, Julio Sosa, legende. Tango je svugdje. Decki, ako zelite loviti komade naucite plesati tango; nista nije senzualnije a mozda ni ljepse od tanga, 3. je za one koji ne znaju plesati tango. Natreskas se Mezcala i hebiga, mozes halucinirati cijelu noc da znas jer Buenos Aires doista zivi 24 sata dnevno, uvijek se nesto negdje dogadja... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj vikend budem ti ja to ispreselio, samo ti postaj dalje. i reci koji naslov hoćeš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Songs of a Distant Land Kada smo kod velikih gradova, evo i najvecega: Ciudad de Mexico, cca 25 milijuna ljudi je tamo stisnuto. Mexico City je jedno od najugodnijih iznenadjenja, grad je predivan. Kada zivis u USA onda se na Mexicance gleda kroza iskrivljene lece, ilegalni imigranti, drugaciji su, povse izolirani u svoje comune a tamo, fantasticni ljudi, topli, vrlo ponosni a bogme imaju zasto (Mexico je cudesan, povijest im je prebogata...) i ono sto sam volio najvise, imaju super smisao za humor. prva fotka je sa Torre Sudamericano, u centru grada, da tom zericom pokazem naznaku toga ogromnog grada, druga i treca su sa Castillo de Chapultepec u sumi Castillo de Chapultepec na brdu istoga imena (dolazi od rijeci za skakavac u Náhuatl jeziku). to je ogroman park sa dva cini mi se jezerceta i milijunom ljudi, obiteljsko mjesto. Mexikanci se samo ljube po tim parkovima, sveca im mladoga , i doista je prekrasno (i ooooogromno),cetvrta je Piramida de la Luna, snimljena sa vrha Piramide del Sol. Do nje vodi Calzada de los Muertos (ulica mrtvih). Sve je to Teotihuacan, mjesto gdje su Maye zivjele (cca 60 km od Distrito Federal, Ciudad de Mexico). Teotihuacan je prostor sa najnevjerojatnijom kozmickom energijom koju osjecas cijelim bicem, jednom kada si tamo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

jer Buenos Aires doista zivi 24 sata dnevno, uvijek se nesto negdje dogadja...