| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Stvari koje smo izradili u Društvo forumu; Evo ne znam da li negdje već ima nešto slično, ali ima puno stvari koje sami izrađujemo, pa mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Stvari koje smo izradili Evo ne znam da li negdje već ima nešto slično, ali ima puno stvari koje sami izrađujemo, pa mislim da je Moj kutak djelimično zamišljen i za to: Stolice za terasu ili vrt izrađene od debla ![]() luster od kotača ![]() tricikl za odrasle (za one koji nisu naučili kao klinci) ![]() stol na kotačima od masivnog drva ![]()
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Stvari koje smo izradili ma bicikl je zakon ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stvari koje smo izradili Takve slike nisu dopuštene ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: Stvari koje smo izradili Dotjerali smo vagu koja je bila u rasulu ![]() Popravili starinski radio i sada radi ![]() Uredili tridesetak lampi - evo ih nekoliko ![]() Osposobili sat koji ima preko 150 godina i ide ![]()
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: alati, hobi, predmeti, stvari |
« My Bitch
|
Moje slike i djela »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.

Stolice su genijalne, ma sve je super...