| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Svašta nešto i vjenčanja u Društvo forumu; Evo neki od vas me znaju sa drugih foruma ali i ovdje da se predstavim. Sve je počelo još davno - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-09
Poruka: 11
![]() | Svašta nešto i vjenčanja Evo neki od vas me znaju sa drugih foruma ali i ovdje da se predstavim. ![]() Sve je počelo još davno - ja kao klinka ljepim svašta po kartonima -radim čestitke za novu godinu i rođendane, prvo samo za sebe pa onda za frendove pa onda po narudžbi i tako... Došlo vrijeme da se udam pa evo nekih stvari koje sam radila za svoje vjenčanje: Pozivnica: ![]() Ovo je bila prvobitna ideja na kraju su izgledale ovako: ![]() ![]() ![]() Ovo su ostali detalji vezani uz svadbu: ![]() tu je i opis što je što: http://img259.imageshack.us/img259/7530/detaljijr6.jpg Svijeće kao poklon za goste: ![]() ![]() Evo malo albuma ... Za mog nećaka za krstitke: ![]() Za frenda za rođendan: ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-09
Poruka: 11
![]() | Re: Svašta nešto i vjenčanja |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 19-01-09 Lokacija: kod Petrasa Godina: 24
Poruka: 2,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svašta nešto i vjenčanja predivno,svaka čast... ![]()
__________________ Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-03-09 Lokacija: Split Godina: 33
Poruka: 1,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svašta nešto i vjenčanja koja kreativnost... predivno što mašta i ruke znaju napraviti ![]()
__________________ zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozivnice, vjencanja, vjencanje |
« Kutak za trenutak
|
Moj vikend »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:34.

rađen: