Početak
Želio sam opet iz početka
ali ustuknuh
pod vodenim svijetom
vidim samo dubinu
Ali ustuknuh
sada sam ovdje
u oazi pustinjaka
gdje svako zrno pijeska
ima magičnu moć
Raspravljate o temi Tajna sjedinjenja u Moj Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ponor između suprotnosti Postoji nemir naše sjećanje nas vara kao film bez platna pretežak za gledanje. Prolazimo stanje nemira u ...
Početak
Želio sam opet iz početka
ali ustuknuh
pod vodenim svijetom
vidim samo dubinu
Ali ustuknuh
sada sam ovdje
u oazi pustinjaka
gdje svako zrno pijeska
ima magičnu moć
Ništa ne trebam.
Imam namjeru, ne želju.
Imam NAS.
Bravo Dušo![]()
Imam nekoliko pitanja za neke od moderatora. Postavit ću ih ovdje, jer su predstavljanja na kojima su se predstavili Tifater i Eltropasa zaključane.
1. pitanje glasi:
Tifaret je prije baniranja napisao dvadesetak ili više postova. Nije tada baniran. Baniran je tek nakon što se obratio meni. Molim odgovor moderatora na to pitanje. Dakle, zašto je baniran tek nakon što se obratio meni, a ne prije toga, ukoliko se radi o tome da se banirao s iste adrese? Jer, mogli ste shvatiti i prije da se banirao s iste adrese, zar ne?
2. pitanje glasi:
Zbog čega vrijeđenje njegovog imena? Kome je on napisao da je bolesnik ili budala?
3. pitanje glasi:
Postoje privatne poruke. Zar ne bi bilo pošteno da ste ga prije baniranja upozorili, dali mu šansu, objasnili mu, kao što to drugima radite? Ne, nego odmah ban. A nakon bana vrijeđanje. Tako da se ne može ni braniti.
I na kraju, jedino što je želio je da i ovdje, na ovom forumu, bude bliže meni.
Zašto mu to nije dozvoljeno?
Zašto vrijeđenje, ovako javno?
Zašto mu nisu nesporazumi, eventulani propusti prilikom logiranja kulturno objašnjeni na privatnoj poruci?
Čekam odgovor.
Ovdje, javno.
Zadnji Uredio Maria Magdalena : 24-06-09 u 09:30
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Ne razumijem te apsolutno ništa, Savana. Ovo je moja pjesma posvećena njemu. U čemu je problem?
Točnije, moja pjesma posvećena Aladinu i ostalim njegovim nickovima.
Eh MM. Sjeti se, ranije si me shvatila.
Nema nikakve veze samnom. Ali ima sa njim. A to nekome smeta i verovatno neki član pravila o ponašanju na forumu može da se upotrebi te spreči taj način komunikacije. Verovatno subjektivno gledanje ali i to je tajna sjedinjenja. Ne mene i tebe nego tebe i njega.
Ali možda ja to sve pogrešno tumačim. Sry, ako je tako i onda zaboravi moj pokušaj pomoći. Nekad iskrena pomoć može i odmoći.
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Mislim da sam shvatila. Hvala!