| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia - pictures u Društvo forumu; koliko dođe karta tamo i nazad i jel se mora šta posebno vaditi i čekati? kad već propitkujemo, jel... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia - pictures koliko dođe karta tamo i nazad i jel se mora šta posebno vaditi i čekati? kad već propitkujemo, jel ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia - pictures slike su ko i destinacija prva liga ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,756
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia - pictures odlicne slike,pogotovo ova priroda ! e ako se moze znat koliko si para sveukupno nosia gore ? ![]()
__________________ I stood by the river that ran red with shame I stood in the killing fields where death had no name I stood with my brothers and away it flood and we were one flesh, one breath, one life, one blood |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia - pictures vidi ti njega,sad ga još pitaj jeli išta prčio dok je bio tamo ![]() ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,756
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia - pictures ... da me to zanima pita bi ga al ocito me ne zanima jer se ne opterecujem tudim sexualnim zivotom pitam za pare jer je reka da nije isa organizirano,i nije isa samo u jednu zemlju nego u vise njih pa me zanima svota kojom je raspolaga jer ako ikad krenem da znam sta ocekujem... ako vec ima volje za rec svotu moze i na pm
__________________ I stood by the river that ran red with shame I stood in the killing fields where death had no name I stood with my brothers and away it flood and we were one flesh, one breath, one life, one blood |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Administrator | Re: Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia - pictures not important ![]() ali možeš spavati za 50 kuna, dok je na nekim mjestima i po 100 kuna, a jesti možeš za manje od 15 kuna po danu ako stvarno štediš a ako hoćeš jastoge i ta sranja onda ćeš odvojiti po 100 kuna najskuplji je bio alkohol, jebeni jeger koji obožavam je 30 kuna 0,03 lol |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Purger | Re: Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia - pictures very nice ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
« moj autić
|
Beč 8.6.2008. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.