| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora u Društvo forumu; Eto, prvi post na forumu, vec sam neko vrijeme registriran, no da zapocnem sa necim smijesnim (ovisno o perspektivi)... Dakle, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-07
Poruka: 3
![]() | Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Eto, prvi post na forumu, vec sam neko vrijeme registriran, no da zapocnem sa necim smijesnim (ovisno o perspektivi)... Dakle, prica iza clipa je sljedeca: Cura iz haustora sece psa u parku, ima vrecicu za drek. Ljuta i pijana susjeda se zaletava u park i napada curu zbog "bolesti koje ostaju iza psa". U tom trenutku ja palim fotich i rezultat je ovo: ![]() Zadnji Uredio Joks : 09-07-07 u 14:48. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Baš, za psihijatriju ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Alkoholni Siscavac :"ha ha ha!" ahahahahhahahahahhahahhahahahahhahahah, jao kad baba kaže ha ha ha , presmješno...
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-07
Poruka: 3
![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora hehe, meni je najbolji pokushaj samara nakon drugog "ja sam sisavac" uzvika, osim sto je cura imala nekih pola sata za izmicanje, baba je i balans izgubila od siline udarca, totalni respect za pokushaj ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Trebo si uletit, napenalit babu i kao heroj zbarit trebu ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, fight, frka, murija, smijesan clip, youtube |
« Moja zvijer
|
Moj pas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.