| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora u Društvo forumu; nije bolest sve sto boli... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora trebali bi na tom mjestu stavit znak :'oprez, pijane babe' ![]() nisam sve čuo što govore, ali još ne mogu vjerovat da se i takve stvari događaju okolo.. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora bilo je jučer ovo u Glasu Slavonije, baba je napala žensku rekavši joj da joj je pas premršav i zato ju je ganjala okolo, onaj što ju je spriječio je policajac izvan dužnosti...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Ja bi tu babu sašio šakom u glavu.Možda se vratim s bejzbolkom.Svaka čast što si to snimio,trebaš to objaviti na ono rtl kad stave u vijesti.Ako je to u Zagrebu onda Zagreb polako poprima simptome metropole. |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, fight, frka, murija, smijesan clip, youtube |
« Moja zvijer
|
Moj pas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

!! Evo ti rep + HA HA HA