| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Belial bilo je jučer ovo u Glasu Slavonije, baba je napala žensku rekavši joj da joj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Banned | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Citat:
nadam se da će kravi staroj dati mjeru ljećenja, pa da vidimo kak bu stričekima u bijelom objašnjavala kolko promila može podnjeti ... po mogućnosti u gumenjari u Vrapču .... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Joj da je meni došla jedna takva moš mislit što bi mi srala. Našla napast jadnu curu s psom na baterije,a da je bila neka s dogom ili pit bullom... a i ja sam se nagledala takvih budala... jednom me jedan čovjek isto tako napao pa sam plačući išla kući, danas bi mu glavu otkinula da to ponovi. Zadnji Uredio Wamp : 11-07-07 u 21:50. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora i od mene rep+ lol
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, fight, frka, murija, smijesan clip, youtube |
« Moja zvijer
|
Moj pas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:41.

lol