| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora u Društvo forumu; a a a...ruf mich an...a a a onaj tip se dobro izvježbao za k1 na babi ... ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora a a a...ruf mich an...a a aonaj tip se dobro izvježbao za k1 na babi ...ima takvih i ovdje u Ri...i muških i ženskih ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora šalu na stranu...ali ono što je u čitavoj ovoj priči na mene ostavilo dojam jest upravo činjenica da joj ne smiješ ništa(dok ona tebi nešto ne učini) bilo to unošenje u lice, odgurivanje ili bilo koja vrsta fizičkog kontakta..prijetnje...vrijeđenje... više me zanima dio kada je (ako je) došla policija. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 111
![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Mene zanima hoće li nju primit u Vrapče ili će je odbit jer šteti ugledu bolnice.
__________________ Zinedine Zidane,heroj a ne huligan. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-07
Poruka: 3
![]() | Re: Tragikomican dogadjaj sniman s mog prozora Hehehe, malo sam zapostavio thread pa me iznenadilo kada sam sad vidio da je ovoliko ljudi komentiralo. ![]() Slažem se sa svime rečenim, stvarno je smiješno vidjeti ovakvo nešto, no ipak se svatko bar malo zgrozi nad ljudskom glupošću. ![]() Budući da sam i sam večinom lurker po forumima, odnosno ne sudjelujem previše u raspravama nego promatram, tako sam i u ovoj situaciji reagirao. Palim kameru, pa da vidimo kako će se odvijati situacija. Voajer, što ću... Nasreću/nažalost, kako vam drago, situacija se smirila, pa moj objektiv hvata samo dosadne prizore. Eh, nemam što ponudit publici ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, fight, frka, murija, smijesan clip, youtube |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.

a a a...ruf mich an...a a a

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.