Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi tužna priča o sovi u Društvo forumu; jedno jutro na putu za vrgorac iz splita slučajno uz put ugledao sam nešto pernato, zaustavio se i naš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-05-08, 21:18   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-06-07
Poruka: 51
farlopa se izdvaja iz mase
tužna priča o sovi

jedno jutro na putu za vrgorac iz splita slučajno uz put ugledao sam nešto pernato, zaustavio se i našao mladu sovu, bila je živa sa nekom ranom ispod oka, bila je cijela nekako mlitava bez puno znakova života ali ipak živa, kako sam poznavao gdje je veterinar u šestanovcu otišao sam do njega po savjet i kazao mi je što da joj dam te mi dao špricu da joj dam vode, otišao sam od njega i odmah parkirao negdje uz put da dam sovi vode i uhvatim joj nekog insekta, stvarno sam se nekako bio zabrinuo i dao joj vode i jednog skakavca kojeg nije htjela ali je nekako malo živnula, počela je malo mahati krilima i pokazivati neke znakove da ide na bolje.
iza ručka kad sam došao kući uzeo sam stari kavez od kunića i pripremio ga za sovinu novu kuću jer sak odlučio je hraniti dok se ne oporavi o onda je vratiti na mjesto gdje sam je našao na putu, već sam je vidio kako je narasla u veliku sovu.
već sam bio pripremio pincetu i skuhao hrenovku i razrezao na male komadiće da joj dam, kad sam došao do kaveza i uzeo je nekako mi se učinila ukočena i kad sam je počeo tresti vidio sam da je uginula, bilo mi je tako žao.
poslje sam pročitao da su u zadnje vrijeme veoma rijetke ptice u nas, da ih još ima samo u priobalju i da mogu narasti velike, do 5 kg težine i 1,5 m raspon krila.
eto to je priča o sovi, imam samo jednu sliku jer sam mislio slikati je kad se malo oporavi.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg sova.JPG (411.0 KB, 19 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 23:24   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 20
Poruka: 1,448
Sahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono nešto
Re: tužna priča o sovi

samo ju nemoj previse naviknut na kucu jer se nece moc ponovo prilagoditi okoliki, pokusaj jos dat poluzivi pljen kao hranu cisto da se ne razmazi i ne umre u prirodi nakon svega sto si ju spasava i sl.
javi kako se oporavila
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 23:27   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,896
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

a da pročitaš prije nego odgovoriš?

jadna

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 23:29   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 20
Poruka: 1,448
Sahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono nešto

uhh i ja san debil povrsni....

Zao mi je

Zadnji Uredio Sahataba : 08-05-08 u 23:36.
Sahataba je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 23:34   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,057
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

šteta baš mi je žao što je uginula , al zašto je nisi ostavio kod veterinara
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 00:18   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,470
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

Baš mi je žao, jadna uginula
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 00:42   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-02-08
Godina: 18
Poruka: 14
Kk11IiK1 se izdvaja iz mase

bas je krasna,steta
Star 09-05-08, 07:49   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,026
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ptica, sova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103