Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

tužna priča o sovi

Raspravljate o temi tužna priča o sovi u Moj Kutak forumu, dio Društvo foruma; jedno jutro na putu za vrgorac iz splita slučajno uz put ugledao sam nešto pernato, zaustavio se i našao mladu ...

Starter Avatar od korisnika farlopa
    Datum registracije
    25-06-07
    Poruka
    51
    Liked
    0 times

tužna priča o sovi

jedno jutro na putu za vrgorac iz splita slučajno uz put ugledao sam nešto pernato, zaustavio se i našao mladu sovu, bila je živa sa nekom ranom ispod oka, bila je cijela nekako mlitava bez puno znakova života ali ipak živa, kako sam poznavao gdje je veterinar u šestanovcu otišao sam do njega po savjet i kazao mi je što da joj dam te mi dao špricu da joj dam vode, otišao sam od njega i odmah parkirao negdje uz put da dam sovi vode i uhvatim joj nekog insekta, stvarno sam se nekako bio zabrinuo i dao joj vode i jednog skakavca kojeg nije htjela ali je nekako malo živnula, počela je malo mahati krilima i pokazivati neke znakove da ide na bolje.
    iza ručka kad sam došao kući uzeo sam stari kavez od kunića i pripremio ga za sovinu novu kuću jer sak odlučio je hraniti dok se ne oporavi o onda je vratiti na mjesto gdje sam je našao na putu, već sam je vidio kako je narasla u veliku sovu.
    već sam bio pripremio pincetu i skuhao hrenovku i razrezao na male komadiće da joj dam, kad sam došao do kaveza i uzeo je nekako mi se učinila ukočena i kad sam je počeo tresti vidio sam da je uginula, bilo mi je tako žao.
    poslje sam pročitao da su u zadnje vrijeme veoma rijetke ptice u nas, da ih još ima samo u priobalju i da mogu narasti velike, do 5 kg težine i 1,5 m raspon krila.
    eto to je priča o sovi, imam samo jednu sliku jer sam mislio slikati je kad se malo oporavi.
    Dodane Slike Dodane Slike
    by=eM

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: tužna priča o sovi

samo ju nemoj previse naviknut na kucu jer se nece moc ponovo prilagoditi okoliki, pokusaj jos dat poluzivi pljen kao hranu cisto da se ne razmazi i ne umre u prirodi nakon svega sto si ju spasava i sl.
    javi kako se oporavila

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

a da pročitaš prije nego odgovoriš?

jadna
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

uhh i ja san debil povrsni....

Zao mi je
    Zadnji Uredio Sahataba : 09-05-08 u 00:36

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

šteta baš mi je žao što je uginula , al zašto je nisi ostavio kod veterinara
    ~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mmrki
    Datum registracije
    14-07-07
    Poruka
    2,769
    Liked
    1 times

Baš mi je žao, jadna uginula
    Citat Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
    vidi ju prasica ti boga materina

Starter Avatar od korisnika Kk11IiK1
    Datum registracije
    27-02-08
    Starost
    22
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

bas je krasna,steta

Akademik Foruma Avatar od korisnika mirin979
    Datum registracije
    24-03-07
    Starost
    27
    Poruka
    4,060
    Liked
    0 times

Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!

prof. Foruma Avatar od korisnika denserica
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,449
    Liked
    12 times

Na rubu sam suza, stvarno

Lajkaj nas na Facebooku