| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Xar-ov kutak u Društvo forumu; Bok ljudi, evo vidim da svi stavljaju svoje bestije na net... Evo ovo je moja pasica Leda ima 3 godine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Xar-ov kutak Bok ljudi, evo vidim da svi stavljaju svoje bestije na net... Evo ovo je moja pasica Leda ima 3 godine i dosla je s Paklenice ![]() Ona je cistokrvni mjesanac Sve slike su snimljene u jednom danu ![]() slika nr.1-Leda totalno luda jer idemo u stenju. slika nr.2-Leda mirna i pozira(gotovo nemoguca situacija) slika nr.3-Leda trazi djetelinu s 4 lista slika nr.4-Ledu pucaju neki filmovi slika nr.5-''Dosta mi je slikanja!!!'' slika nr.6-''Pun mi te kufer...idem ja sama kuci, pa se ti slikaj'' ![]()
__________________ We do what we must, because we can. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Leda the pasica Slatko pseto ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Leda the pasica ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Leda the pasica prelijepa je ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Leda the pasica lude kuje bas je slatkica....ne smijem ju pokazat mom Bonyu napalit će se ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Leda the pasica sad je trčkarao po livadi ko manijak...vjeruj mi ne bi dobro prosla Leda moj mali ali pali...ugrožen ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: leda, pas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:04.

, nju ti je inace jako tesko slikat...

bas je slatkica....ne smijem ju pokazat mom Bonyu