| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi zima a kordunu u Društvo forumu; bila u setnji neki dan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: zima a kordunu Uuuu, super slike.... pogotovo ova prva, izgleda skroz nestvarno, umjetnički ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zima a kordunu Odlično ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 16
![]() | Re: zima a kordunu kao osoba koja se (nešto) bavi fotografiranjem mogu ti ovako reći: super slike! najbolje su - ovim redosljedom: Treća Četvrta Zadnja Druga Treća ti je najbolja iz više razloga: točno si pogodila omjere 1/3 dolje, 1/3 sredina, 1/3 gore; tema ti je jasna i u srednjem planu - to su objekti u sredini slike; budući da ti je tema jasna oko ne luta nego se zaustavi (to je bitno); popunila si prednji plan, a zadnji ne ometa Četvrta je dobra zbog geometrijskih odnosa i pravilnosti; motiv je dobar; slika je dovoljno dobro balansirana Zadnja slika je u redu jer si dobro pogodila omjer 1/3 dolje, 2/3 gore. Većina stvari koje sam rekao za prvu sliku vrijede i ovdje, ali glavni nedostatak ove slike je da joj fali glavni motiv pa oko luta i ne može se zaustaviti na jednoj temi. Druga slika ima jasnu temu (očito! ) ali nije optimalna ravnoteža objekata na slici i omjeri 1/3 2/3 nisu idealni.Savjetujem ti da kada slikaš okineš više puta na isti motiv, malo variraš parametre, smjer kamere i kadar. Tako da imaš 2-3 pa i do 5 fotki za isti motiv. Onda će ti biti lakše izabrati onaj najbolji. Inače, bravo ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zima a kordunu Kao osobi koja samo slika a nema pojma o fotografiji, baš mi je drago da se ovdje pojavila osoba kao Mramor, koja se bavi fotografijom (ovako ni damfisk nebi izfilozofirao) ![]() Ja gledam i gledam... i lijepa mi je slika čak i ona na kojoj oko luta. Pa nek luta malo ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zima a kordunu slikala sam mobitelom, k800i nemam fotic.. fotografiranje me pukne svake prijestupne slike su crno bijele samo zato jer ni u fotošopu nisam mogla sredit nekakav rozi sum na lijevoj strani svake slike puno hvala Mramoru, zapravo sam se skroz iznenadila kad sam procitala da nesto od toga cak i valja slike su bile cist onak, bezveze, pala je setnjica, prelijep krajolik, cemu stediti mobitel
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 16
![]() | Re: zima a kordunu hello ![]() fotić dakle.. onda još malo veći bravo jer ti je bilo teže kadrirati. k800 ima 3,2 Mpx što je sasvim dovoljno za pristojne fotke iz "domaće radinosti" ako bih ih išla printati vidjela bi da su pixeli malo zamuljani, slika neće biti tako oštra kao na ekranu |
| | |
![]() |
| Tagovi: kordun, rakovica, zima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.

, mozda bi morala cesce u setnju sa foticem