| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi zima na moru! u Društvo forumu; evo par fotkica prošlog Božića na moru!! joj, kak je bilo lijepo ujutro se probuditi i vidjeti plaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo par fotkica prošlog Božića na moru!! joj, kak je bilo lijepo ujutro se probuditi i vidjeti plažu prekrivenu snijegom!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zima na moru! nije rab, krk.. točnije Baška ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: zima na moru! Citat:
Bio bi zahvalan...
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zima na moru! nisam. iz Zagreba sam ali jako često idem tamo!! kad uspijem uhvatit 3-4 dana slobodna odma u auto i pićim ja.. ![]() 2 Servant- na žalost nemam u svom kompu.. vidjet ću ak mi dragi ima još u kompu pa ti pošaljem. ![]() evo ovo je s ovog Božića ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: moru, snijeg, zina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:59.

nevjerojatno mi je i baš lijepo izgleda.