Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Zrno Tame- mišljenja

Raspravljate o temi Zrno Tame- mišljenja u Moj Kutak forumu, dio Društvo foruma; Tražim od svih vas mišljenja u vezi ove zasada kratke priče. Moj prijatelj je to napisao i neću napisati njegovo ...

Starter Avatar od korisnika 564r
    Datum registracije
    10-06-08
    Poruka
    19
    Liked
    0 times

Exclamation Zrno Tame- mišljenja

Tražim od svih vas mišljenja u vezi ove zasada kratke priče. Moj prijatelj je to napisao i neću napisati njegovo ime. Zamolio bih vas da ovaj sadržaj ne kradete te se predstavljate kao njegov vlasnik.

Zrno Tame

Sve se odvijalo tako brzo da nisam ni shvatio da je ovo možda kraj moga života. Dok su se doktori borili za moj život, ubojica troje ljudi je bio vani na slobodi. Ja sam mu možda četvrta žrtva. Sve mi je mutno i jako hladno. Jedino što sam uspio razaznati je crvena boja, a to je bila moja krv. Bojim se. Sve mi je hladnije. Razmišljam o svojoj obitelji, o tome što sam propustio reci osobama koje volim. Gotovo je, nemam snage više i od jednom sam izgubio svijest. To se desilo ovog dana, a ja cu vam ispricati što se desilo prije par tjedana.
    Bio je to Utorak. Najobicniji dan. Išao sam svojoj baki u posjet u bolnicu. Izlazio sam iz autobusa, a samnom su izašle dvije bakice, dva dedeka i nekakav covjek u crnom odijelu. Ime mi je Marin. Ušao sam u bolnicu i otišao do obližnjeg ducana. Kupio sam lijepi buket cvijeca i bonbonijeru. Došao sam do recepcije i raspitivao se u kojoj sobi je moja baka. Trcao sam do dizala i zamolio gospodu da zaustavi dizalo. Zaustavila ga je. Dok su se vrata zatvarala, vidio sam onoga covjeka u crnom. Došao sam do odredenog kata. Našao sam bakinu sobu i pokucao. Pozdravio sam sve prisutne u sobi. Baki sam da pusu u obraz i dao joj cvijece i bonbonijeru. Rekla mi je da nema nikakvu vazu gdje bi mogla staviti cvijece. Otišao sam u drugu sobu da nadem neku vazu. Iza bolnicke pregrade bila je vaza, baš tad je ušo neki covjek. Zatvorio je vrata. Ja sam se sakrio iza pregrade. Vidio sam kroz mali razmak da je to onaj covjek u crnom odijelu koji je bio samnom u autobusu. Stavljao je crne kožnate rukavice na ruke. Stao je ispred nekog covjeka koji je bio u komi. Uzeo je jastuk. Izvadio je pištolj iz džepa, a iz drugog je izvadio prigušivac. Iza jastuka je stavio pištolj i ispalio je hitac covjeku ravno posred cela. Ja sam ostao u šoku. Covjek je bio i dalje hladokrvan. Rastavio je pištolj i bacio ga kroz prozor. Izašao je iz sobe u žurbi. Meni je iz ruku ispala vaza. Ja sam istrcao iz sobe i otišao do recepcije govoreci im da nazovu policiju. Nastavit ce se.

Po mojoj ocijeni je 5.
    BBoy 4 life

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ivana0015
    Datum registracije
    21-09-07
    Poruka
    865
    Liked
    0 times

Re: Zrno Tame- mišljenja

priča nije loša samo su mi rečenice nekako prekratke i zvuče kao nabrajanje..."Izašao je iz sobe u žurbi. Meni je iz ruku ispala vaza."...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mrkyblu
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,348
    Liked
    2 times

potpisujem.....no budemo vidjeli do kraja....
    .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Ne znam o kakvoj vrsti priče se radi...Ukoliko bi to trebala biti nekakva novela ili sl. onda treba poradit na tekstu, prejednostavan je, kao da ga piše dijete. Kao što je rečeno, rečenice su prekratke, siromašan rječnik... Moje mišljenje, no offense

Uvaženi forumas Avatar od korisnika olja
    Datum registracije
    16-03-08
    Starost
    26
    Poruka
    826
    Liked
    1 times

a dobro, mozda nije tolko ni bitan rjecnik, ako je ideja dobra, a to ovisi o kraju.
    ovak kak je sve kratko , zvuci nekak dinamicno : )
    ja bi to strpala u neki strip
    Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead.

Lajkaj nas na Facebooku