Da sam na tvom mjestu motorolu nikad ne bi kupio
Raspravljate o temi motorola rokr em 30 u Motorola forumu, dio Mobiteli foruma; pozdrav svima! zanimaju me vasa iskustva i misljenja o navedenom mobitelu. svidio mi se na prvi pogled, pa ga planiram ...
Da sam na tvom mjestu motorolu nikad ne bi kupio
Nikada američki mob, NIKADA!![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
ma meni je dosad sony ericsson bio naj naj, ali mi je malo vec dosadio i sad bi htio nesto malo ovako zanimljivije, neobicno
a zasto, sta je s motorolama, jel se kvare?
e da, ako znate, da li idu na tu motorolu one java igrice i programi sto ima za skinuti po netu?
Zadnji Uredio Pepcipipja : 14-01-10 u 12:54
Ne znam jednog čovjeka koji je bio zadovoljan Motorolom i da ju je dugo imao, svi su je se riješili nakon kratkog vremena kada su uočili koje je to njesra od telefona...
Nokia ili Samsung što se mene tiče, nije ni SE loš, ali mi se ne sviđa izgled menija...
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
ma vraga bi se meni opet htjelo mijenjat mob, ja bi kupio taj em30 ili recimo motorolu zn5 onu s kodakovim foticem i nebi to mijenjao nikad... meni ne treba vise od poruke i poziva, al eto kad nisu preskupe, nek se nade funkcija kolko god.
ok, uglavnom hvala na brzim odgovorima
e da, a zasto nisu ljudi zadovoljni s motorolom, jel se kvari itd, ili samo zbog recimo menija, pa im ne odgovara?