| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mreže Raspravljate o temi Nova WLAN Kartica u Nauči nešto više forumu; Pozdrav Svima ! Nadam se da cete mi ponuditi odgovor na ovo pitanje! Evo ovako. Do sada sam imao MAX ADSL ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 15
![]() | Nova WLAN Kartica Pozdrav Svima ! Nadam se da cete mi ponuditi odgovor na ovo pitanje! Evo ovako. Do sada sam imao MAX ADSL vezu putem žice, ali pošto je sada bio Uskrs meni Ujo kupio novi WLAN PCI ADAPTER , tip: SP908 GK Wi-Fi LAN 802.11 g, 54 M PCI adapter i Antena,i ja umetnem tu karticu u slobodan PCI utor matične polče računala.I slijedim upute ! I instaliram tu karticu, odnosno napravim Setup i nije se nista dogodilo . Moze li mi netko u najkracim kraticama opisati kako da uspostavim WLAN vezu pomocu tog Adaptera??? Hvala!! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter | Re: Nova WLAN Kartica Citat:
![]() no pretpostavka je da imaš naravno... idi u control panel iliti upravljačku ploču i klikni na onu ikonu koja izgleda kao usb stick koji kao da nešto odašilje ![]() ...i preko tog setupa bi trebao naći AP, tj. ruter! mislim da češ se onda lagano snaći! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:28.