| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mreže Raspravljate o temi Otvaranje Emule portova za Router "Dsl-G684T" u Nauči nešto više forumu; Molio bi ako neko ima volje i strpljenja i volje da mi pomogne i odgovori kako da otvorim portove u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06 Godina: 31
Poruka: 23
![]() | Otvaranje Emule portova za Router "Dsl-G684T" Molio bi ako neko ima volje i strpljenja i volje da mi pomogne i odgovori kako da otvorim portove u routeru za Emule: Moja IP je: 192.168.1.3 Emule portovi su---TCP je: 4662 a UDP je: 4672 Ovdje sam našao upute za moj router http://portforward.com/english/route...4T/eMuleIn.htm ali nisam siguran šta u pojedina polja da upisujem U podešavanju routera imam ovo: ![]() moja pitanja su: -U Source IP, šta odabrati (any IP ili single IP) i šta upisati u prvo polje -U Destination IP, šta odabrati (any IP ili single IP) i šta upisati u prvo polje -U Source port, šta odabrati (any port ili single port) i šta upisati u prvo polje -U destination port, šta odabrati (any port ili single port) i šta upisati u prvo polje -U Protocol, šta odabrati (TCP,UDP ili TCP ili UDP) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Otvaranje Emule portova za Router "Dsl-G684T" ne znam jesam 100% u pravu .. ali pod IP bi trebala ići tvoja IP adresa u lokalnoj mreži .. ako imaš DHCP uključen, onda moraš prvo to isključit i dodjelit IP adresu računalu ... pošto sam išo stavit sigurniji password na svoj router kad sam malo popio, sad ne mogu ući u njega (zaboravio sam kaj sam stavio, tolko je siguran), a da ne resetiram sva podešavanja i idem opet prčkat, pa ti ne mogu pomoći više od ovoga ... mislim da je to - to, ali nisam 100% siguran ... pogotov ovo sa Source i Destination IP mi nije najjasnije ... jel ovo screenshot tvog routera? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Otvaranje Emule portova za Router "Dsl-G684T" hmmmm ... nažalost kod mene izgleda drugačije, a ne da mi se čitat dokumentaciju i tražit po netu ... malo mi je zbunjujuće kaj za port forwarding traži Destination .. jer p2p aplikacije imaju hrpu odredišta ... jel ti emule uopće radi? i ako radi, s kolko skidaš i nak ojoj vezi ... jer ti ovo možda i ne treba ... možda ti je sporo jer si nekaj drugo krivo podesio ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06 Godina: 31
Poruka: 23
![]() | Re: Otvaranje Emule portova za Router "Dsl-G684T" Ne razumijem ako imaš isti router kao i ja mora ti sve biti isto kao i meni, ne može ti biti frugačije. Evo pogledaj ovde Port Forwarding for the Dlink DSL-G684T |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Otvaranje Emule portova za Router "Dsl-G684T" u source ip upiši svoj ip ako je fixan,u source port upiši port emulea, u destinatio upiši any ip i any port, u protocol stavi jednom tcp a drugi puta udp, i allow. znači imati češ dva pravila tj unosa jedan za tcp i jedan za udp. provjeri i win firewall rene
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop |
| | |
![]() |
| Tagovi: emule, otvaranje, portova, quotdslg684tquot, router |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:18.