| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mreže Raspravljate o temi vista mreža u Nauči nešto više forumu; Umrežena dva kompa, na oba imam XP i Vistu. Sad je kvaka u nečemu a radi o sljedećem.... kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-09-07
Poruka: 11
![]() | vista mreža Umrežena dva kompa, na oba imam XP i Vistu. Sad je kvaka u nečemu a radi o sljedećem.... kad su u XP sve pet vide se, možeš razmjenjivati dokumente... a u Visti je problem ovaj... isto se vide kompovi, mape, ali ne možeš ništa poslati sa jednog na drugi, napiše da nemam administratorske ovlasti. Probao iz Xp poslat u Vistu na drugi komp i ide, ali samo u mapu public. nazivi su u mrežama jednaki... dali netko zna u čemu je kvaka? Planiram da ostavim samo Vistu na kompovima ali mi je bed što ne mogu poslati ništa sa jednog na drugi komp. Lozinku nema ni jedan komp.... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 803
![]() | Re: vista mreža Na visti imas permissions tamo u network negdi, pogledaj. kod mene je problem taj sta xp ne pripoznaje vistu, a vista pripoznaje xp, ne znam zasto, bilo mi je to normalno namisteno, ali kad sam formatira xp i ponovo isa umrizit, otad mi je taj problem.
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 803
![]() | Re: vista mreža ajme, aj pokusaj sve ponovo napravit i napravi jos jedan account sa sifrom posli ga mozes i izbrisat ja sam ima isti problem pa sam tako rjesia, ako je to to, a ja mislim da je!
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: vista mreža Hmmmm... Nemam još vistu... Pričekat ću još kojih par mjeseci ili možda još dulje. Ajd probaj isključiti sve moguće firewalle, antiviruse, itd... Nakon toga napravi administratorski račun na Xp i takav isti napravi i na Visti.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-06
Poruka: 8
![]() | Re: vista mreža
__________________ ONLINE edukacija za početnike Word, Excel, Access 2003, Tutorial-forum WinXP ( HEX, DEC, BIN, OKT brojevni sustavi ) www.ic.ims.hr |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.