| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mreže Raspravljate o temi Zyxel i Gigaset USB stik u Nauči nešto više forumu; Do sada sam imao ruter simens 515 a na drugom računalu Gigaset usb stik za bežičnu konekciju. Kako sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zyxel i Gigaset USB stik Do sada sam imao ruter simens 515 a na drugom računalu Gigaset usb stik za bežičnu konekciju. Kako sam dobio Max TV tako su morali prominiti ruter jer ovaj simens 515 nije ima priključak IPTV. Donili su Zyxel. Sve radi ok samo ne mogu spojiti se bežično sa ovim drugim računalom koji ima Gigaset USB stik. Ne kužim što se dešava i zašto se ne mogu priključiti. Deinstalirao sam pa opet instalirao USB stik, i on u svom monitoringu pripoznaje Zyxel ruter ali ne daje nikakvu konekciju. Što da radim.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zyxel i Gigaset USB stik Router uopće ne moraš instalirati ako imaš Wirelles, zato jer Router ti nudi mrežu preko koje se spojiti dok ti Stick njega očitava, driver ti samo za Stock treba, a u routeru ( 192.168.1.1 ) namještaš potrebne postavke za internet... Znači ukratko, treba ti samo driver za stick, a nađi ga na internetu ali pazi koji Windows imaš, jer SP2 i SP3 se razlikuju po wlanapi.dll fileu, tako da u SP3 moraš poseban driver nabaviti inače se moraš spajati preko Windows Zero Configuration ( ako ćeš tako, ne moraš instalirati driver za USB - Stick već ga sam očitava ) |
| | |
![]() |
« vista mreža
|
Wireless »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.