Idi nazad   Croportal Forum > Slike > Muškarci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muškarci Raspravljate o temi Bill Kaulitz (Tokio Hotel) u Slike forumu; Citat: Pravi autor: Silver Doe Vidla sam ovu temu i čitajući vaše postove koji su na prilično primitivnom nivou, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-02-08, 13:15   #61 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 299
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase
Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel)

Citat:
Pravi autor: Silver Doe Pogledaj Poruke
Vidla sam ovu temu i čitajući vaše postove koji su na prilično primitivnom nivou, smatram da treba razjasniti neke stvari.

Tokio Hotel nije bend koji ima isključivo teen publiku. Niti njihova glazba, a bogme ni njihovi koncerti ne govore da je to glazba samo za tinejdžere. Ja osobno poznajem puno fanova koji su stariji od 20, a i one preko 30 godina. Mlađih od 16 baš i ne poznam preveć. Istina je da mediji prilično preuveličavaju i govore da buduće da su većina članova grupe još tinejdžeri, da su njihovi fanovi djeca od 10 godina što uopće nije točno. Oni imaju groupije, imaju opsjednute fanatike, ali mi molim vas navedite neki bend koji ih nema? Ali to ne znači da oni nemaju prave fanove kojima je zapravo stalo do njihove glazbe prije svega i koji u njoj uživaju. Po mojem ukusu su oni jedini band uz koji mogu potpuno uživati, uz prekrasne stihove i Billov predivan glas. Mnogi stariji kad čuju njihovu glazbu im se sviđa, ali kada saznaju koliko zapravo članovi benda imaju godina, prestanu ih slušati (ili barem to ne govore u javnosti). Istina je, naime, da se njihove pjesme ni u kojem pogledu ne odnose na isključivo teen stvari, tekstovi su im zapravo prekrasni i veoma zreli. Tokio Hotel više nije bend koji je popularan isključivo u Njemačkoj, popularni su u cijeloj Europi, pune najveće europske hale, prodaju ogromne količine albuma/singlova/dvd-ova, a za 2008 planiraju i prodor u SAD-u. Upravo su sada izašle karte za prodaju za njihove prve koncerte u SAD-u i rasprodane su u nekoliko sati. Te karte sigurno nisu kupili samo fanovi, nego i drugi ljudi koji su zainteresirani kakav je to bend i vjerujem da će biti ugodno iznenađeni kada shvate kako je taj bend dobar i cool uživo. Tokio Hotel imaju poseban odnos sa svojim fanovima, ja dosada još nisam nikada vidjela nitijedan band koji se toliko brine oko fanova.

Ja sam njihov fan od početka, znači 2 i pol godine ih pratim. Gledam ih svaki dan, i ne mogu reći da Bill, a niti bilo ko drugi iz benda izgleda ko ženska. Možda to vama na prvi pogled tak zgleda, ne znam, ali meni je to nezamislivo. Bill je jako lijep, usudim se reći da je najljepši dečko kojeg sam vidla u životu, ali to ne znači da je ženska ili homić. Čak je i poznati njemački plastični kirurg u jednom showu rekao da on ima savršeno proporcionalno lice. Jednostavno je tako rođen, ali potpuno shvaćam da to otvara vrata ljubomori. Vi koji ne poznajete njegovu osobnost, ne možete znati kako je on zapravo prekrasna osoba i koliko je zreo za svoje godine. Rijetko koji 18,5 godišnjak ima njegov način razmišljanja. Ili možda vi jedinostavno cijenite primitivizam, što se da naslutiti iz vaših postova.

Ako ste ikad čitali bilo kaj iz hrvatskih časopisa o njima, to možete lijepo odmah zaboraviti, stisnite tipku reset u glavi. Ja ih osobno ne kupujem, ali koliko sam imala prilike vidjeti oni su puni sranja i laži koje su jednostavno novinari izmislili ili prepisali sa blogova koje pišu deca koja nemaju pojma o ničemu. Na kojem god sam bila hrvatskom blogu o TH (iz znatiželje), našla sam 99% netočnih informacija i 1% istine. Žalosno da se ni tzv. "fanovi" ne potrude saznati što je istina. Nikoga ne mislim vrijeđati samo sam realna.

Svatko ima pravo slušati glazbu koja mu se sviđa. Naravno da postoje mnogi glazbenici koje ja ne volim slušati, ali znate kaj? Baš me za njih briga! Ne zamaram se s njima, ne razmišljam o njima, a niti mi ne pada na pamet da ih idem vrijeđati ili se norčiti iz njih. Ako vam se Tokio Hotel ne sviđa, pustite ih. Koja je svrha imati uopće posla s njima ako ih ne volite? Jer takav stav daje neku drugu predodžbu, a to je ljubomora, bilo to na njihov uspjeh ili bilo kaj drugo. Neznam da li je tko od vas uopće pošteno poslušal barem jednu njihovu pjesmu ili si samo mislite, klinci, sused mi je rekel da melju bedastoće i da ih slušaju deca? Hm... Možda je sused baš bil u krivu ili ima drugačiji ukus od vas? Ak vam se sviđaju, super, ak ne, opet super dok god ih pustite na miru da rade svoju glazbu i dozvoljavate onima koji ju znaju cijeniti da ju slušaju.

Neznam kolko ste upoznati s njemačkom glazbom, vidla sam nekoliko str. unatrag da je neko spomenul neke njemačke bendove. Evo vam npr. Silbermond. To je bend koju također radi predivnu glazbu. Ne razlikuju se bog zna kaj od TH po vrsti glazbe. Ali zakaj ih onda ljudi više poštuju? Zato jer Steffi i društvo imaju iznad 20 godina. To su neke predrasude koje bi kod ozbiljnih ljudi trebale nestati.
Kolko ja znam ova tema je za stavljanje slika i kometiranje na slike Billa Kaulitza, a ne Tokio Hotela,isto tako nije posvećena ni polemikama oko njihove glazbe i sl. Ako želite komentirat njihovu glazbu i njihov rad, otvorite temu za tokio hotel,ali ne pod slike,već pod glazbu,tema možda i postoji,pogledajte si. Boldala bih cijeli tekst iznad jer dokazuje ovo šta sam upravo napisala,al neću...
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 13:19   #62 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,607
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 15:58   #63 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-01-08
Godina: 19
Poruka: 10
Silver Doe se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
Kolko ja znam ova tema je za stavljanje slika i kometiranje na slike Billa Kaulitza, a ne Tokio Hotela,isto tako nije posvećena ni polemikama oko njihove glazbe i sl. Ako želite komentirat njihovu glazbu i njihov rad, otvorite temu za tokio hotel,ali ne pod slike,već pod glazbu,tema možda i postoji,pogledajte si. Boldala bih cijeli tekst iznad jer dokazuje ovo šta sam upravo napisala,al neću...
Slažem se, treba se držati teme, ali ja nisam prva koja je napisala nekaj o tome. Moram izraziti svoje mišljenje, budući da i drugi o tome pričaju.
Silver Doe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 21:40   #64 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

Citat:
Pravi autor: Silver Doe Pogledaj Poruke
Vidla sam ovu temu i čitajući vaše postove koji su na prilično primitivnom nivou, smatram da treba razjasniti neke stvari.

Tokio Hotel nije bend koji ima isključivo teen publiku. Niti njihova glazba, a bogme ni njihovi koncerti ne govore da je to glazba samo za tinejdžere. Ja osobno poznajem puno fanova koji su stariji od 20, a i one preko 30 godina. Mlađih od 16 baš i ne poznam preveć. Istina je da mediji prilično preuveličavaju i govore da buduće da su većina članova grupe još tinejdžeri, da su njihovi fanovi djeca od 10 godina što uopće nije točno. Oni imaju groupije, imaju opsjednute fanatike, ali mi molim vas navedite neki bend koji ih nema? Ali to ne znači da oni nemaju prave fanove kojima je zapravo stalo do njihove glazbe prije svega i koji u njoj uživaju. Po mojem ukusu su oni jedini band uz koji mogu potpuno uživati, uz prekrasne stihove i Billov predivan glas. Mnogi stariji kad čuju njihovu glazbu im se sviđa, ali kada saznaju koliko zapravo članovi benda imaju godina, prestanu ih slušati (ili barem to ne govore u javnosti). Istina je, naime, da se njihove pjesme ni u kojem pogledu ne odnose na isključivo teen stvari, tekstovi su im zapravo prekrasni i veoma zreli. Tokio Hotel više nije bend koji je popularan isključivo u Njemačkoj, popularni su u cijeloj Europi, pune najveće europske hale, prodaju ogromne količine albuma/singlova/dvd-ova, a za 2008 planiraju i prodor u SAD-u. Upravo su sada izašle karte za prodaju za njihove prve koncerte u SAD-u i rasprodane su u nekoliko sati. Te karte sigurno nisu kupili samo fanovi, nego i drugi ljudi koji su zainteresirani kakav je to bend i vjerujem da će biti ugodno iznenađeni kada shvate kako je taj bend dobar i cool uživo. Tokio Hotel imaju poseban odnos sa svojim fanovima, ja dosada još nisam nikada vidjela nitijedan band koji se toliko brine oko fanova.

Ja sam njihov fan od početka, znači 2 i pol godine ih pratim. Gledam ih svaki dan, i ne mogu reći da Bill, a niti bilo ko drugi iz benda izgleda ko ženska. Možda to vama na prvi pogled tak zgleda, ne znam, ali meni je to nezamislivo. Bill je jako lijep, usudim se reći da je najljepši dečko kojeg sam vidla u životu, ali to ne znači da je ženska ili homić. Čak je i poznati njemački plastični kirurg u jednom showu rekao da on ima savršeno proporcionalno lice. Jednostavno je tako rođen, ali potpuno shvaćam da to otvara vrata ljubomori. Vi koji ne poznajete njegovu osobnost, ne možete znati kako je on zapravo prekrasna osoba i koliko je zreo za svoje godine. Rijetko koji 18,5 godišnjak ima njegov način razmišljanja. Ili možda vi jedinostavno cijenite primitivizam, što se da naslutiti iz vaših postova.

Ako ste ikad čitali bilo kaj iz hrvatskih časopisa o njima, to možete lijepo odmah zaboraviti, stisnite tipku reset u glavi. Ja ih osobno ne kupujem, ali koliko sam imala prilike vidjeti oni su puni sranja i laži koje su jednostavno novinari izmislili ili prepisali sa blogova koje pišu deca koja nemaju pojma o ničemu. Na kojem god sam bila hrvatskom blogu o TH (iz znatiželje), našla sam 99% netočnih informacija i 1% istine. Žalosno da se ni tzv. "fanovi" ne potrude saznati što je istina. Nikoga ne mislim vrijeđati samo sam realna.

Svatko ima pravo slušati glazbu koja mu se sviđa. Naravno da postoje mnogi glazbenici koje ja ne volim slušati, ali znate kaj? Baš me za njih briga! Ne zamaram se s njima, ne razmišljam o njima, a niti mi ne pada na pamet da ih idem vrijeđati ili se norčiti iz njih. Ako vam se Tokio Hotel ne sviđa, pustite ih. Koja je svrha imati uopće posla s njima ako ih ne volite? Jer takav stav daje neku drugu predodžbu, a to je ljubomora, bilo to na njihov uspjeh ili bilo kaj drugo. Neznam da li je tko od vas uopće pošteno poslušal barem jednu njihovu pjesmu ili si samo mislite, klinci, sused mi je rekel da melju bedastoće i da ih slušaju deca? Hm... Možda je sused baš bil u krivu ili ima drugačiji ukus od vas? Ak vam se sviđaju, super, ak ne, opet super dok god ih pustite na miru da rade svoju glazbu i dozvoljavate onima koji ju znaju cijeniti da ju slušaju.

Neznam kolko ste upoznati s njemačkom glazbom, vidla sam nekoliko str. unatrag da je neko spomenul neke njemačke bendove. Evo vam npr. Silbermond. To je bend koju također radi predivnu glazbu. Ne razlikuju se bog zna kaj od TH po vrsti glazbe. Ali zakaj ih onda ljudi više poštuju? Zato jer Steffi i društvo imaju iznad 20 godina. To su neke predrasude koje bi kod ozbiljnih ljudi trebale nestati.
ej bill kad ćemo na kavu?
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 21:52   #65 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 20
Poruka: 643
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

no, evo vam curke malo slika
od 7 stranica, dvije slike o ovom glazbenom fenomenu koji konkurira poglavicama s tom perjanicom na glavi.

peace
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 833496js3.jpg (72.7 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg Bill%20Kaulitz.jpg (29.0 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg Bill_Kaulitz-12544_263d.jpg (13.3 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg 1183806631_bill_kl1.jpg (36.2 KB, 14 pogleda)
Tip Fajla: jpg 13972_485.jpg (120.9 KB, 14 pogleda)
Tip Fajla: jpg bill-kaulitz.jpg (15.0 KB, 7 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 22:07   #66 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 16
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

o moj bože, pa tu se samo komentira fizički izgled,a izgleda ko peder, al kad smo već toliko duboko zašli ,moram izdvojiti neke citate iz tog tvojeg dubokoumnog satavka

"Vi koji ne poznajete njegovu osobnost, ne možete znati kako je on zapravo prekrasna osoba i koliko je zreo za svoje godine"

-kaj si ti njega upoznala, bila si s njim na kavici pa ste razgovarali, i od tog si razgovora shvatila kakva je on prekrasna osoba...mogu ti reći da si jako jadna,bez pardona

"Čak je i poznati njemački plastični kirurg u jednom showu rekao da on ima savršeno proporcionalno lice."

-pa nitko nije rekao da je on ružan, tj. možda i je, što je istina, ali baš zbog tog savršeno proporcionalnog lica i je pederkast, ima previše ženske crte lica, nevjerujem da je ijedan dečko ljubomoran na njega....ak nisi primjetila, lik si čak i pušta nokte,lijepo uredno nalakirane,a ima više šminke na sebi nego ja i sve moje frendice zajedno kad izlazimo van subotom navečer.

"Tokio Hotel imaju poseban odnos sa svojim fanovima, ja dosada još nisam nikada vidjela nitijedan band koji se toliko brine oko fanova."

pa moraju imati poseban odnos sa svojim fanovima jer će i to malo fanova koje imaju izgubiti, ovo se malo zekam

više mi se neda pisati....no curo, nađi si život,to ti jedino mogu reći
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 15:00   #67 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-01-08
Godina: 19
Silver Doe se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
-kaj si ti njega upoznala, bila si s njim na kavici pa ste razgovarali, i od tog si razgovora shvatila kakva je on prekrasna osoba...mogu ti reći da si jako jadna,bez pardona
Pa budući da sam njegov fan već praktički 2 i pol godine i imam posla z njim svaki dan, bilo bi fakat bedasto da nemam neko mišljenje o njemu. Neke stvari se jednostavno ne mogu odglumi i izfalširati.

Citat:
a ima više šminke na sebi nego ja i sve moje frendice zajedno kad izlazimo van subotom navečer.
Pa budući da vidim kak su dekle namazane u subotu navečer, ne bih se mogla složiti s tobom...

Citat:
više mi se neda pisati....no curo, nađi si život,to ti jedino mogu reći
Da si ja nađem život?
Ja nemam život jer sam napisala ono gore? Ne znam koji je tvoj način razmišljanja, ali meni je prekrasno biti njihov fan i fakat uživam u tome. A to dal ja uz to imam život ili nemam je moja stvar. Isto ja morem tebi reći da si najdeš život jer ideš z deklama van u subotu...po meni je to čisto gubljenje vremena. Ali svatko je drukčiji...
Silver Doe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 19:49   #68 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Jao, jao...
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 21:54   #69 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-03-08
Godina: 41
kuruzades se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: _someone_ Pogledaj Poruke
ma svi ste vi kretenčine od reda...kako vas nije sram?
govna jedna pederska...Bill je barem nešto u životu a ne ko vi;klošari i kretenčine koje vrijeđaju nekoga ko je postao nešto u životu,koji je uspješan,koji sam zarađuje,kojega vole,koji je obožavam.Vi se samo spuštate na onu razinu od koje ste sada.Kretenčine smrdljive,fuj!Gadite se i meni i svim fanovima Tokio Hotela!Gamad,stoko smrdljiva,fuj!
Nemam riječi za vas,osim-JEBITE SE SVI OD REDA!!!
Vi nikada nećete u životu biti netko i nešto ko Bill,Tom,Gustav i Georg!!
A koju ja to školu i fakultet moram završit da radim ono što on radi. Ajde me prosvjetli
kuruzades je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 22:44   #70 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

Citat:
Bill je barem nešto u životu a ne ko vi
pa da on je u krizi identiteta jer ne zna ima li pipicu ili pimpeka...to ga zbunjuje...ja sam samo dečko

Citat:
Vi se samo spuštate na onu razinu od koje ste sada

Citat:
Gamad,stoko smrdljiva,fuj!
e da dobro si me sjetio...moram se otuširat

Citat:
Gadite se i meni i svim fanovima Tokio Hotela
tebi i tvom alter egu?

Citat:
Vi nikada nećete u životu biti netko i nešto ko Bill,Tom,Gustav i Georg!!
o ne!!zašto živote zašto?zašto neću bit kao oni?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bill, bill kaulitz, kaulitz

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114