| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Bill Kaulitz (Tokio Hotel) u Slike forumu; Citat: Pravi autor: Silver Doe Vidla sam ovu temu i čitajući vaše postove koji su na prilično primitivnom nivou, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 299
![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Citat:
![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-01-08 Godina: 19
Poruka: 10
| |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Citat:
![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 643
![]() ![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no, evo vam curke malo slika od 7 stranica, dvije slike o ovom glazbenom fenomenu koji konkurira poglavicama s tom perjanicom na glavi. peace
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) o moj bože, pa tu se samo komentira fizički izgled,a izgleda ko peder, al kad smo već toliko duboko zašli ,moram izdvojiti neke citate iz tog tvojeg dubokoumnog satavka "Vi koji ne poznajete njegovu osobnost, ne možete znati kako je on zapravo prekrasna osoba i koliko je zreo za svoje godine" -kaj si ti njega upoznala, bila si s njim na kavici pa ste razgovarali, i od tog si razgovora shvatila kakva je on prekrasna osoba...mogu ti reći da si jako jadna,bez pardona "Čak je i poznati njemački plastični kirurg u jednom showu rekao da on ima savršeno proporcionalno lice." -pa nitko nije rekao da je on ružan, tj. možda i je, što je istina, ali baš zbog tog savršeno proporcionalnog lica i je pederkast, ima previše ženske crte lica, nevjerujem da je ijedan dečko ljubomoran na njega....ak nisi primjetila, lik si čak i pušta nokte,lijepo uredno nalakirane,a ima više šminke na sebi nego ja i sve moje frendice zajedno kad izlazimo van subotom navečer. "Tokio Hotel imaju poseban odnos sa svojim fanovima, ja dosada još nisam nikada vidjela nitijedan band koji se toliko brine oko fanova." pa moraju imati poseban odnos sa svojim fanovima jer će i to malo fanova koje imaju izgubiti, ovo se malo zekam više mi se neda pisati....no curo, nađi si život,to ti jedino mogu reći ![]()
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
| | #67 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 23-01-08 Godina: 19
Citat:
Citat:
Ja nemam život jer sam napisala ono gore? Ne znam koji je tvoj način razmišljanja, ali meni je prekrasno biti njihov fan i fakat uživam u tome. A to dal ja uz to imam život ili nemam je moja stvar. Isto ja morem tebi reći da si najdeš život jer ideš z deklama van u subotu...po meni je to čisto gubljenje vremena. Ali svatko je drukčiji... | |||
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-03-08 Godina: 41
| |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) pa da on je u krizi identiteta jer ne zna ima li pipicu ili pimpeka...to ga zbunjuje...ja sam samo dečko![]() ![]() e da dobro si me sjetio...moram se otuširat tebi i tvom alter egu? Citat:
![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bill, bill kaulitz, kaulitz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

Jao, jao...