| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi C.Ronaldo u Slike forumu; Hm, ni meni se ne svidja. Prosečno izgleda.A i nije moj tip muškaraca.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,435
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: C.Ronaldo Hm, ni meni se ne svidja. Prosečno izgleda.A i nije moj tip muškaraca.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: C.Ronaldo e ovako....inače se uopće ne bavim ovakvim temama, ali čisto poradi toga što sam večeras ponosan na Hrvate i što ne volim kada mi uleti neko ko nije HRVAT objasniću ti zašto ovaj lik nikad neće biti dovoljno kvalitetna osoba kao neki.... samopouzdanje je kvalitetna osobina, ali samo do točke kada ono ne prevlada tvojim tijelom....znači samo do one točke dokle ti pomaže u životu, a ne služi samo sebi....što je kod ovoga momka slučaj....znači biti samopouzdan - super... ali ne shvaćat granice svojih mogućnosti (takozvano uhvtit Boga za jaja- e ne baš toliko super) e da je Hrvat, to bi zanemario, ali ovako ne mogu....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.