| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Chad Michael Murray u Slike forumu; meni je lipši sa kraćon koson... sa dugon izgleda ko gay...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Chad Michael Murray meni je lipši sa kraćon koson... sa dugon izgleda ko gay...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Chad Michael Murray a da uploadaš svoju sliku da mi vidimo tu sličnost ??
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07 Godina: 19
Poruka: 3
![]() | Re: Chad Michael Murray WTF, pa vi niste NORMALNE!!!!! On je ružan????????? pa predivan je, poput anđela....znam da se ukusi razlikuju,ali oko nekad se jednostavno ukusi ujedinjuju!!!! pa jebemti, ti je to savršenstvo ružno, molim vas objasnite mi- očito sam priglupa, jer jedino što ja vidim jest ljepota |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

imas negdi sliku u slikama nadji 

LjUbAv Je PoPuT kIšE,