| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Chris Brown u Slike forumu; Cure nešto smo se uspavale...dečki samo redaju postove o komadima....ajmooo...evo nešto da vas probudi iz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 283
![]() | Chris Brown Cure nešto smo se uspavale...dečki samo redaju postove o komadima....ajmooo...evo nešto da vas probudi iz zimskog sna: ![]() 8933365-8933371-slarge.jpg14763610-st.jpgChris 2.jpgchris3.jpgChris.jpgchris-brown-concert-at-2.jpgchris_brown.jpgchris_brown.jpgcomp_39.jpgredcarpet-chrisbrown-76624501.jpgchris-brown-us-weekly.jpg
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Chris Brown chris-brown-and-rihanna.jpgchris-brown-and-elephant-man.jpg ChrisBrownL006209.jpgChris-Brown-oc01.jpg ChrisBrownL006212.jpgvmachrisbrownsmall.jpg 293_Brown_Chris_090907.jpgrihanna_and_brown_0909.jpg Chris%20Brown%20-CSH-034044.jpgChris%20Brown-CSH-037968.jpg CAR!!!! ![]() ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Chris Brown ma kakav soulja boy...tu mi uleti s jednom pjesmom i misli da je faca...on je taj koji se umislio...!!!! Chris je car nad carevima...oni koji ga prate to znaju.!!! ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Chris Brown pa da ,on je faca,lik je uspio snimajući spotove te stavljajući ih na yotube... barem nema tu bebastu facu ko ovaj peder, i te pekmezaste pjesmice, tip mi ide na živce ko i ova ženska koju imaš na avataru.... p.s. nemoj mi to zamjeriti, barem se slažemo u tome da je nadal zgodan
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Chris Brown Jojjj nemoj mi više Chrisa vrijeđat...gle on je preeeezgodan, a dosad nisam čula da je itko rekao da ima pederastu facu,..ti bi bila prva. A za Rihannu nije ni čudo da te živcira...ipak su ona i Chris zajedno! hehe Da...nadal je....uufffff....pa kako si skrenula...bila si na dobrom putu...hehe ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Chris Brown ja sam rekla da on ima bebastu facu, a ne pederkastu, a pederima nazivam sve dečke na ovom svijetu, vrijeđam pedere,al kaj ćeš... p.s nije ona s njim, ona je s nekim bjelcem, neki glumac,pitaj boga kak se zove...
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brown, chris |
« Chingy
|
Stephen Hawking »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:40.