| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Christian Bale u Slike forumu; adolon....manje price vise rada... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian Bale Pa nisam ja derpe da skupljam njegove slike. On je meni car ko glumac. Cure nek postaju slike ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian Bale E o tom ja i govorim. Lik je za onaj film Der Machinist di glumi logoraša skino 30ak kg, a nakon toga je glumio batmana di je digo kilažu i nabildo mišiće. Žešći car, moraš imat divovsku volju...Uglavnom pogedajte i sami...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... Zadnji Uredio Adolon : 14-08-07 u 15:45. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-05-07
Poruka: 91
![]() | Re: Christian Bale Citat:
istina Gledala sam zaredom prije par tjedana film (tvoj avatar ),Machinist, Batman i Prestige i onda se vidi koliko je dobar glumac ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bale, christian |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:53.

),Machinist, Batman i Prestige i onda se vidi koliko je dobar glumac