| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Ivan M.- Big Brother2008 u Slike forumu; Datum rođenja 28.04.1985. Mjesto rođenja Zagreb Zanimanje Atletičar i maneken Hobi Nema Bračni status Slobodan Horoskopski znak Bik ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-08
Poruka: 12
![]() | Ivan M.- Big Brother2008 Datum rođenja 28.04.1985. Mjesto rođenja Zagreb Zanimanje Atletičar i maneken Hobi Nema Bračni status Slobodan Horoskopski znak Bik Kada biste željeli biti neka životinja, koja biste bili i zašto? Mačka jer je snalažljiva, okretna, tiha, brza i lijepa životinja. U tri riječi ja sam... Drugačiji, zanimljiv i smiješan. Životni moto Živi život, učini ga sretnim, vjeruj u ljubav. BiografijaIvan će se za pobjedu boriti snalažljivošću, lukavošću i šarmom. Ako osvoji nagradu, uložit će je u uređenje stana. U Big Brother se prijavio zbog izazova i atraktivne destinacije. Tijekom boravka na Tajlandu, najviše će mu nedostajati bivša djevojka, obitelj i neki prijatelji. Iako je vedar i opušten, iz takta ga lako može izbaciti laganje i licemjerje, jer ne podnosi glupost, dvoličnost i lijenost. Kao klinac Ivan je želio postati policajac, a danas svojim najhrabrijim pothvatom u životu smatra prvi ulet djevojci koja mu se jako sviđala. Ovaj mrkvica, na prvi pogled smiješan, učinio je da se bar 2 žene zalijepe za njega. Meni oduvijek nisu napeti žuto-narančasti muškarci, međutim kad sam vidjela drugu sliku..mmm...prilično je obdaren...moram reć da sam se uzbudila. Svakako bih ga ja obojala u crno, kosu, trepavice, obrve..onda biu mi bio mrak. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 28
Poruka: 2,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan M.- Big Brother2008 Citat:
![]() Meni je frajer preruzan i totalno odbojan....
__________________ .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere..... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Ivan M.- Big Brother2008 Podsjeća me na ona "bića" što izgmižu kad pomakneš truli panj il kamen ... ijuf!
__________________ Men, they may have you on your knees, but you've got them by the balls. http://www.dinoparc.com/?ref=TrixieLee http://tamara20.mybrute.com |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| maryland muscle machine Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 30
Poruka: 8,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan M.- Big Brother2008 Citat:
Uzmi kantu vode pa se hladi, pogrdo ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-12-08 Lokacija: tree hill
Poruka: 133
![]() ![]() | Re: Ivan M.- Big Brother2008 ajme ....nemam komentara... ...iako ne znam kak se on može nekom sviđat ...al ajd svako ima svoj ukus...
__________________ ...In my dreams I'll always see you soar above the sky, In my heart there always be a place for you for all my life... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....

...al ajd svako ima svoj ukus...
...In my dreams I'll always see you soar above the sky,