| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi John Hensley (Reži me) u Slike forumu; Glumi Matta u Reži me. čisto me zanima što mislite o njemu...jedna moja frendica se zapalila za njega. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 117
![]() ![]() ![]() ![]() | John Hensley (Reži me) Glumi Matta u Reži me. čisto me zanima što mislite o njemu...jedna moja frendica se zapalila za njega. a meni je onako na momente sladak, a kad ga malo bolje pogledam liči mi na michaela jacksona...
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: John Hensley (Reži me) Jao grozan mi je... baš sinoć gledam i mislim si šta je ovaj radio od sebe (ili je prirodno ružan) a ni onaj njegov biološki tata u seriji mi nije bolji... ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: John Hensley (Reži me) meni slici na onog naseg dizajnera koji je sad kao nasao curu... Kako se ono zove? ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 396
![]() ![]() ![]() | Re: John Hensley (Reži me) Slažem se s tigress, na momente je slatkica npr meni je u seriji baš dobar ali tu na slikicama.. nije baš nešto!! kak kaže moja frendica 'nek si malo počupa obrve!!'
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-01-07 Lokacija: Ančićev krevet
Poruka: 105
![]() | Re: John Hensley (Reži me) ma fuj nije samo to sto je ruzan iako je ko dijete od m.jacksona ,kretnje mu uopce nisu senzualne ma uzas decko dodi u zagreb vidjet prave decke
__________________ Pristojna žena je ona dama koja zna što ne smije znati iako zna. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hensley, john, rezi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.

bas, bezveze mi je