Tko se sjeca filma Chocolat?....![]()
Raspravljate o temi Johnny Depp u Muškarci forumu, dio Slike foruma; ej đoni, đoni jesi dobar.........
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Tko se sjeca filma Chocolat?....![]()
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
sjecam se ja...joj...![]()
Johnny Depp pa ko ga nebi volio,on je muškarac s tisuću lica i svako mu savršeno odgovara.Jednostavno je sjajan kao glumac i kao osječajan rom i kao pokvarani pirat i kao totalno otkvačeni frik.Moraš ga obožavati!
(stavila bi slike al neda mi se,ima ih puno na drugim postovima)
![]()
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
![]()
Da i ja kazem pokoju o njemu u cast...covjek s nevjerojatnom karizmom, s nevjerojatnim darom. Svidja mi se sto se ne svodi sve na cistu fizicku ljusturu koja je kod njega btw besprijekorna, vec nekako covjek ima dojam da je glumeci u genijalnim filmovima i genijalan covjek. Sto hladno inteligentan, sto pronicljiv, ali uvijek s dozom humora i sarkazma. Genijalan ko obiteljski covjek, bar trac rubrike tako pisu, a i ja bi ga uz Jonathana Ryhs Meyersa domaaaa....bar jedan rucak da mu spremim...jednu kavu....pol sata...minutu...okrznuta njegovim ramenom dok bacam plisane medvjedice i srca sa rukicama....dio hlaca dok me vuce objesenu za njegovu nogu....istaaaa?!?!?!
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
debela guzica hihi
debela guzicane bi bas rekla...a uvjeri se sama...ovo je iz filma "private resort"
![]()
debela? nikako... lijepa? oooo da![]()
Kakva guza, kakav čovjek*spank it*
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.