| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Johnny Depp u Slike forumu; ej đoni, đoni jesi dobar......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Johnny Depp Johnny Depp pa ko ga nebi volio,on je muškarac s tisuću lica i svako mu savršeno odgovara.Jednostavno je sjajan kao glumac i kao osječajan rom i kao pokvarani pirat i kao totalno otkvačeni frik.Moraš ga obožavati! (stavila bi slike al neda mi se,ima ih puno na drugim postovima) ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Johnny Depp Da i ja kazem pokoju o njemu u cast...covjek s nevjerojatnom karizmom, s nevjerojatnim darom. Svidja mi se sto se ne svodi sve na cistu fizicku ljusturu koja je kod njega btw besprijekorna, vec nekako covjek ima dojam da je glumeci u genijalnim filmovima i genijalan covjek. Sto hladno inteligentan, sto pronicljiv, ali uvijek s dozom humora i sarkazma. Genijalan ko obiteljski covjek, bar trac rubrike tako pisu, a i ja bi ga uz Jonathana Ryhs Meyersa domaaaa....bar jedan rucak da mu spremim...jednu kavu....pol sata...minutu...okrznuta njegovim ramenom dok bacam plisane medvjedice i srca sa rukicama....dio hlaca dok me vuce objesenu za njegovu nogu....istaaaa?!?!?!
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Johnny Depp debela? nikako... lijepa? oooo da ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: depp, johnny |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

ne bi bas rekla...a uvjeri se sama...ovo je iz filma "private resort"