| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Josip Katalenić LEGENDA! u Slike forumu; OSTALE SLIKE NA: www.myspace.com/josipkatalenic... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Katalenić LEGENDA! ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Josip Katalenić LEGENDA! Zastoooooooooooooo?Hvala bogu na mirni berend koja ga je spustila bar na trenutak. da ga vidim mislim da bi gga gadao novim mobitelom.Inace nisam ovakav al ovaj budi mrznju u meni.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Josip Katalenić LEGENDA! WTF??? Koja je to životinja??? I šta to radi među muškarcima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Josip Katalenić LEGENDA! Pravi umjetnik obdarenog izgleda,ima sve što poželi! ![]() Faggot!!!
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
![]() |
| Tagovi: josip, katalenic, legenda |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:30.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!