| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Kristijan Curavić Kike u Slike forumu; Što kažete na ovo? I ja bi to doma imala... Mmmhmmm..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kristijan Curavić Kike a kajaznam. ok sportaš, a nije mi privlačan, ne. nekak zgleda da prostite, ko seljo. il oni nabildani likovi iz dubrave s pol kile zlata oko vrata. sori.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kristijan Curavić Kike Ima samo lijepu tetovažu...i ja bi takvu... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 84
![]() | Re: Kristijan Curavić Kike Citat:
ta frizura nikako ne paše na njegovu glavu,izgledao bi bolje da mu je kosa malo duže ali shvaćam da je takva zbog sporta kojim se on bavi. enivej,not my type of man ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: curaviu0107, extreme, kike, kristijan, ronjenje, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.