| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Marko Grubnić u Slike forumu; Neznam ako se on ubraja u kategoriju žene ili muškarci ali evo ipak nekoliko fotki... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,435
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Grubnić
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Grubnić ako ovaj spada pod rubrike muškarci onda ću postati i slike svoje tete ovde ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-11-07 Godina: 1
Poruka: 1,562
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Grubnić "Nekad i sad: Marko Grubnić" ![]() "Ajme, odakle ste iskopali ovu fotografiju? Presmiješna je. Ustvari, gledajući sada ovu staru fotografiju, shvaćam kako je super kada čovjek u životu ima faze što se tiče izgleda jer upravo nas one čine zanimljivima i posebnima", iznenađen svojom starom fotografijom rekao je Marko Grubnić. Fotografija je snimljena na početku njegove karijere modnog stilista. "Bilo je to moje prvo snimanje. Mogu slobodno reći da se moj stil od tada do danas uvelike promijenio. Danas definitivno ne volim ovako istaknute nazive brandova na svojoj odjeći. Shvatio sam da, što se tiče mog odijevanja, najbolje funkcionira ona 'manje je više', jer ja sam ipak dovoljan sam za sebe. Ovo je definitivno najsmješnija frizura koju sam ikad imao. Imam prirodno kovrčavu kosu pa možete misliti koja je muka bila održavati ovu frizuru. Danas se najbolje osjećam s kratkom kosom, idealnom za moj užurbani ritam." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio šupak : 12-06-08 u 22:56. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.