| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi MARKO PERKOVIC THOMPSON u Slike forumu; Je! A ti se goni s antihrvatskim sranjima!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MARKO PERKOVIC THOMPSON Droga je pošast modernog društva Inače, koliko ovaj Thompson ima tema na forumu? Možda bi bilo pametno to sve objedinit u jednu temu, da se ne ponavljaju jedne te iste pizdarije na bezbroj tema...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MARKO PERKOVIC THOMPSON Od ovih fanova Thompsona sam i ja po nekoliko puta saznao da sam antihrvat...nemoj se uzbudjivat.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-04-08 Godina: 20
Poruka: 48
![]() | Re: MARKO PERKOVIC THOMPSON ma ne uzbuđujem se, samo me takvi "umovi" fasciniraju.. ponosna.. hrvatsku volim, a organski ne podnosim one koji ju zloupotrebljavaju.. jednog dana će i takvima doć iz dupeta u glavu kako stvari stoje.. samo, hoće li biti prekasno ? da bježim kuda ? u srbiju ? ![]() |
| | |
![]() |
« TOŠE PROESKI
|
Channing Tatum »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.