Idi nazad   Croportal Forum > Slike > Muškarci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muškarci Raspravljate o temi Marko Tolja u Slike forumu; Dobitnik porina za novog izvođača godine i.. Svakako najveće iznenađenje ovogodišnjih nominacija za Porin je Marko Tolja, mladi riječki ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-06-08, 07:47   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,152
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat
Thumbs up Marko Tolja

Dobitnik porina za novog izvođača godine i..
Svakako najveće iznenađenje ovogodišnjih nominacija za Porin je Marko Tolja, mladi riječki glazbenik koji je debitantskim albumom "Stare dobre stvari" zaradio tri šanse za svoju prvu veliku nagradu. Nominiran je, naime, u kategoriji debitanta, najbolje vokalne suradnje (s grupom Rivers) i - najbolje muške vokalne izvedbe. Ta je kategorija dosad bila rezervirana uglavnom za Massima i Olivera, kojih ove godine nema na popisu, a Tolja će se za Porin natjecati s Kristijanom Beluhanom i Jacquesom Houdekom. "Od svega toga očekivao sam samo nominaciju za debitanta, ovo drugo nisam ni sanjao! Tri nominacije za prvi album za mene su velika stvar. Čak i da sve ostane na nominacijama, jako sam sretan", rekao nam je Marko Tolja

Vrijedi poslušati. ima elemenata jazza, al ne u onoj mjeri u kojoj ljubitelji popa i rocka to ne bi razumjeli.
za mene ovo je veliko otkriće i osvježenje na našoj estradi. nažalost promaknuo mi je koncert u aqariusu, u buduće grabim prvu priliku da ga vidim i poslušam uživo!
procijenite sami:

Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 09:17   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-08
Poruka: 15
caligo se izdvaja iz mase
Re: Marko Tolja

caligo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 14:05   #3 (permalink)
prof. Foruma

Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 15:13   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,666
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

okice i osmijeh....ma srce malo
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 16:01   #5 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Chica_latina

Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 295
Chica_latina se izdvaja iz mase

Lijepe okice...samo,malo mi je neprirodno taman
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 07:29   #6 (permalink)
prof. Foruma

Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 21:19   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

koje oci... uhh
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 01:38   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: Chica_latina Pogledaj Poruke
Lijepe okice...samo,malo mi je neprirodno taman

To se kaže da je prejako napudran...

Ima previše šminke na sebi...

Ali sladak je jako...
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 11:58   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-08-07
Godina: 21
Poruka: 141
jela se izdvaja iz mase

Sladak je jako, jedan od boljih na našoj estradi. Samo mi se ne sviđa na onim slikama gdje je previše boravio u solariju
jela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 01:55   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 18
Poruka: 165
Striptizeta se izdvaja iz mase

he is so cute!!!! medek mali...... vidi okice....
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114