| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Marko Tolja u Slike forumu; Dobitnik porina za novog izvođača godine i.. Svakako najveće iznenađenje ovogodišnjih nominacija za Porin je Marko Tolja, mladi riječki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Dobitnik porina za novog izvođača godine i.. Svakako najveće iznenađenje ovogodišnjih nominacija za Porin je Marko Tolja, mladi riječki glazbenik koji je debitantskim albumom "Stare dobre stvari" zaradio tri šanse za svoju prvu veliku nagradu. Nominiran je, naime, u kategoriji debitanta, najbolje vokalne suradnje (s grupom Rivers) i - najbolje muške vokalne izvedbe. Ta je kategorija dosad bila rezervirana uglavnom za Massima i Olivera, kojih ove godine nema na popisu, a Tolja će se za Porin natjecati s Kristijanom Beluhanom i Jacquesom Houdekom. "Od svega toga očekivao sam samo nominaciju za debitanta, ovo drugo nisam ni sanjao! Tri nominacije za prvi album za mene su velika stvar. Čak i da sve ostane na nominacijama, jako sam sretan", rekao nam je Marko Tolja Vrijedi poslušati. ima elemenata jazza, al ne u onoj mjeri u kojoj ljubitelji popa i rocka to ne bi razumjeli. za mene ovo je veliko otkriće i osvježenje na našoj estradi. nažalost promaknuo mi je koncert u aqariusu, u buduće grabim prvu priliku da ga vidim i poslušam uživo! procijenite sami:
__________________ You only live twice |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Tolja okice i osmijeh....ma srce malo
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
« Novak Đoković
|
Marko Lušić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

.jpg)