Idi nazad   Croportal Forum > Slike > Muškarci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muškarci Raspravljate o temi Reynaldo Gianecchini u Slike forumu; ta ili ima punoooooo love, ili je on malo više mutav tip Stvarno mi nekad nisu jasni ti muš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-06, 20:08   #41 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Reynaldo Gianecchini

ta ili ima punoooooo love, ili je on malo više mutav tip Stvarno mi nekad nisu jasni ti muškarci
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 20:13   #42 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ni meni nisu jasne žene - pa zašto on (koji je navodno "lijep") ne bi mogao bit sretan/zadovoljan/zaljubljen sa tom i takvom ženom (koja je navodno "stara" i "ružna")? Zašto odmah "ona sigurno ima love"?

I zašto smo mi muškarci odmah seksisti i šovinisti i ljubomorni, kad komentiramo zgodnu mladu žensku udanu za starog tipa kao "drolju" ili "sponzorušu"?

evo opet mene, provociram i raspirujem raspravu he he he he he
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 20:17   #43 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
eowyn je zabranio reputaciju

Ma ne svaka čast ako je on zaljubljen u nju i te fore...mislim možda i je, ali nešta je svakako trulo u državi Danskoj
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 20:21   #44 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pazi, mi ti ovde za žensku koja se uda zbogradi love, para, novaca i drugih pokretnih i nepokretnih materijalnih dobara kažemo da je "unovčila pizdu".

E pa sad, možda je ovaj vaš Reynaldo kakosevećzove unovčio čunu (pišu, kitu, đoku, penis, spolni ud, kurac...). Hvala bogu, neka, svak kapitalizira ono što ima.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 20:22   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Ponavljam još jednom. Reynaldo Gianecchini nije oženjen, svoj privatni život vrlo uspješno skriva od javnosti, a Gabi je jedina s kojom se javno pokazuje. Da li je u nju zaljubljen, i da li joj je vjeran paparaci nisu uspjeli provaliti. Bogati su svi, pa da li je njemu potrebna njena lova nitko ne zna, ali je jasno da mu je 1998. pomogla u karijeri. Reynaldo je diplomirao pravo, ali nikad nije radio kao pravnik. Gabi ga je lansirala kao foto model, napravila od njega glumca kojem je ljepota veće vrlina od glumačkog talenta.... Pretpostavlja se da je i sad ona ključ njegovog uspjeha.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 21:30   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Ovdje možete skinuti duet Gabi i Reynalda. CD je izdala Gabi, a Reynaldo se pojavljuje mislim samo u ovoj pjesmi.
Ženska je genijalka, ima savršen glas a njegov eto može proć. Uspjeva baš u svemu što radi.
http://mywebpage.netscape.com/gianejunior/voce.zip
I text preveden na engleski, jer ne vjerujem da itko razumije portugalski:
(Translated by Marina):
You, the dawn of everything
You, who early became evening
You, whose life I am
And know but will be
You, a kiss full of the sun
You, that in every empty evening
Will come smiling in the morning
You, a smile laughing in the light
You, the peace of heaven
You, the serene goodness of love inside me
You, the sadness that I created
I dreamed of you for me
Come to me, only me
Odgovori sa citatom
Star 03-05-06, 00:51   #47 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,512
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ma šta ima veze...kad gledam te slike meni se čini da ju baš zaljubljeno gleda...pa nek se vole, mislim...ako je s njom, to može govoriti samo da nije površna osoba..pa baš su slatki...
Odgovori sa citatom
Star 03-05-06, 00:59   #48 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Poruka: 6,600
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Meni se više sviđa Gabi od Reynalda, ali valjda je to i normalno.
Uvjek su me privlačile mighty womans.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-06, 00:04   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Ponavljam još jednom. Reynaldo Gianecchini nije oženjen, svoj privatni život vrlo uspješno skriva od javnosti, a Gabi je jedina s kojom se javno pokazuje. Da li je u nju zaljubljen, i da li joj je vjeran paparaci nisu uspjeli provaliti. Bogati su svi, pa da li je njemu potrebna njena lova nitko ne zna, ali je jasno da mu je 1998. pomogla u karijeri. Reynaldo je diplomirao pravo, ali nikad nije radio kao pravnik. Gabi ga je lansirala kao foto model, napravila od njega glumca kojem je ljepota veće vrlina od glumačkog talenta.... Pretpostavlja se da je i sad ona ključ njegovog uspjeha.
Gabi je od njega stvorila zvijezdu i Gabi ga troši!To je sasvim ok Njemu talent uopće nije potreban.Ono što posjeduje je jaaaaaako dobro iskoristio
Odgovori sa citatom
Star 18-11-06, 12:12   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 5
espanola se izdvaja iz mase

najsexi glumac..... ))
espanola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gianecchini, reynaldo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114