| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Reynaldo Gianecchini u Slike forumu; ta ili ima punoooooo love, ili je on malo više mutav tip Stvarno mi nekad nisu jasni ti muš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reynaldo Gianecchini Ni meni nisu jasne žene - pa zašto on (koji je navodno "lijep") ne bi mogao bit sretan/zadovoljan/zaljubljen sa tom i takvom ženom (koja je navodno "stara" i "ružna")? Zašto odmah "ona sigurno ima love"? I zašto smo mi muškarci odmah seksisti i šovinisti i ljubomorni, kad komentiramo zgodnu mladu žensku udanu za starog tipa kao "drolju" ili "sponzorušu"? evo opet mene, provociram i raspirujem raspravu he he he he he ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reynaldo Gianecchini Pazi, mi ti ovde za žensku koja se uda zbogradi love, para, novaca i drugih pokretnih i nepokretnih materijalnih dobara kažemo da je "unovčila pizdu". E pa sad, možda je ovaj vaš Reynaldo kakosevećzove unovčio čunu (pišu, kitu, đoku, penis, spolni ud, kurac...). Hvala bogu, neka, svak kapitalizira ono što ima. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Reynaldo Gianecchini Ponavljam još jednom. Reynaldo Gianecchini nije oženjen, svoj privatni život vrlo uspješno skriva od javnosti, a Gabi je jedina s kojom se javno pokazuje. Da li je u nju zaljubljen, i da li joj je vjeran paparaci nisu uspjeli provaliti. Bogati su svi, pa da li je njemu potrebna njena lova nitko ne zna, ali je jasno da mu je 1998. pomogla u karijeri. Reynaldo je diplomirao pravo, ali nikad nije radio kao pravnik. Gabi ga je lansirala kao foto model, napravila od njega glumca kojem je ljepota veće vrlina od glumačkog talenta.... Pretpostavlja se da je i sad ona ključ njegovog uspjeha. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Reynaldo Gianecchini Ovdje možete skinuti duet Gabi i Reynalda. CD je izdala Gabi, a Reynaldo se pojavljuje mislim samo u ovoj pjesmi. Ženska je genijalka, ima savršen glas a njegov eto može proć. Uspjeva baš u svemu što radi. http://mywebpage.netscape.com/gianejunior/voce.zip I text preveden na engleski, jer ne vjerujem da itko razumije portugalski: (Translated by Marina): You, the dawn of everything You, who early became evening You, whose life I am And know but will be You, a kiss full of the sun You, that in every empty evening Will come smiling in the morning You, a smile laughing in the light You, the peace of heaven You, the serene goodness of love inside me You, the sadness that I created I dreamed of you for me Come to me, only me |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reynaldo Gianecchini Ma šta ima veze...kad gledam te slike meni se čini da ju baš zaljubljeno gleda...pa nek se vole, mislim...ako je s njom, to može govoriti samo da nije površna osoba..pa baš su slatki... ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Reynaldo Gianecchini Citat:
Njemu talent uopće nije potreban.Ono što posjeduje je jaaaaaako dobro iskoristio ![]()
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gianecchini, reynaldo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

Stvarno mi nekad nisu jasni ti muškarci 

he he he he he 

Njemu talent uopće nije potreban.Ono što posjeduje je jaaaaaako dobro iskoristio