| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi RUSWAJ u Slike forumu; Mislim da dečki stvarno zaslužuju mjesto na ovom forumu.... Nastupa ju sa Lanom i samostalno, ali mislim da ćemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | RUSWAJ Mislim da dečki stvarno zaslužuju mjesto na ovom forumu.... Nastupa ju sa Lanom i samostalno, ali mislim da ćemo se radije obratiti za njihov smaostalni rad... ![]() ![]() da predstavim i članove: - Marko Nedug: vokal - Mario Ivičić: bass gitara - Tin Komlinović: bubnjevi - Reo Radan: klavijature - Vladimir Juričić: solo gitaraZadnji Uredio sonchy : 17-06-07 u 09:18. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RUSWAJ Ni meni se ne sviđaju,evo bili su na Hrf-u i moja stara je rekla da joj se sviđa ovaj pjevač,evo da ipak se nekom sviđaju!!! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: RUSWAJ A ko su ovi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: RUSWAJ Saznala sam da mu je prošli tjedan poginuo brat koji je imao 14 godina. Pokupio ga auto..... Btw. Pišu blog na www.gruparuswaj.bloger.hr |
| | |
![]() |
| Tagovi: mario, marko, reo, ruswaj, tin, vladimir, vlado |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:17.

- Marko Nedug: vokal
- Mario Ivičić: bass gitara
- Tin Komlinović: bubnjevi
- Reo Radan: klavijature
- Vladimir Juričić: solo gitara

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!