| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Soulja Boy u Slike forumu; da.. al svako ima svoje mišljenje... xD... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 4
![]() | Re: Soulja Boy pa mislim, ljudi... kao prvo, ne pjeva o majicama i tim sranjima.. drugo, lik je opičen i simpa dečko, a šta on nosi.. pa HELLOO!! ipak je reper onaaak.. i treće, deset je puta bolji od kakvih narodnjača, metalaca (tj. kreštavaca) i tih koji se sam deru.. mislim, ono... "Euterpa"
__________________ .×. I guess I'm just a girl wrapped in a mystery inside a bitch .×. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07 Lokacija: Sisak
Poruka: 292
![]() | Re: Soulja Boy Citat:
![]()
__________________ Sad tek vidimo da je Orwell bio optimist. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Soulja Boy meni je on sladak, samo kaj me nerviraju te naočale na kojima je dječjim rukopisom napisano soulja boy... a kaj se tiče pjesme, baš mi je dobra, valjda zato kaj nerazumijem nijednu jedinu riječ...
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 283
![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 4
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() preeeee sweeeet!!
__________________ .×. I guess I'm just a girl wrapped in a mystery inside a bitch .×. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 3
![]() | omg omg.. pronadjite u ok! prijevod njegove pjesme pa vidite sto repa o svojim "majicama i skupim satovima" @Wane .. ocito neznas razlikovat majicu i duxu,a to nije Supermen znak nego vidis da ima S i B.. (Soulja Boy) ..bah... pjesma Crank That je nabila 9 milijuna posjeta u mjesec dana... ae da vidim sto bi to napravila "Kraljica" ili neka tamo cajka :S:S nemojte pricat bezze ako neznate ni o cemu repa ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: boy, novi, reper, soulja |
« Lukas Podolski
|
Zac Efron »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.