| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi TOŠE PROESKI u Slike forumu; tako je lijepe okice imao i glas,anđelčić to što mu je cura davala intervjue jako je glupo,da meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tako je lijepe okice imao i glas,anđelčić to što mu je cura davala intervjue jako je glupo,da meni dragi tako završi,mjesecima ne bih znala ni pričati ni razmišljati,ne želim ni zamisliti
__________________ There is nothing either good or bad, but thinking makes it so. Zadnji Uredio daidza : 06-12-07 u 01:59. |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TOŠE PROESKI Citat:
Mislim da to sigurno nije radila radi love.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TOŠE PROESKI i ovaj put se slažem sa tobom Eva ... ovi komentari na račun njegove cure su zaista suvišni pogotovo kad počinju tipa .. da je moj dečko.. ja bi .. ma kaj ti znaš kaj bi ili znaš unaprijed ???? imaš pripremljen scenario za takve nedajbože slučajeve ?? pustite ženu u njenoj boli , samo ona zna kako joj je
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TOŠE PROESKI eto,ja znam da bih izbjegavala novinare jer kad netko pati ne trkelja o tome okolo iz poštovanja prema pokojnom dečku. imam stavove o nekim stvarima i to je to.
__________________ There is nothing either good or bad, but thinking makes it so. Zadnji Uredio maja-manuela : 06-12-07 u 18:15. |
| | |
![]() |
| Tagovi: proeski, tos e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.