| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi TYSON BECKFORD - niger ipo :P u Slike forumu; eto inspirirana temom o tupacu odlucila sam da vas pitam sto mislite o tysonu? meni je on prejeben kad bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TYSON BECKFORD - niger ipo :P eto inspirirana temom o tupacu odlucila sam da vas pitam sto mislite o tysonu? meni je on prejeben kad bi morala izdvojiti nekog glumca tj. modela onda bi njega..jedno vrijeme bio je najtrazeniji americki model a i danas je nakon raznih glumackih i reklamnih uspjeha u samom vrhu.. eto par slikica pa prosudite cure!!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TYSON BECKFORD - niger ipo :P E Tayson je (još ga se sjećam iz Britneyinog spota)Jedan od rijetkih crnaca koji se meni sviđa. (šta ću volim plavuše) Mogla bi se s njim igrati. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: beckford, tyson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

(još ga se sjećam iz Britneyinog spota)

pusa