| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Zoran Milanovic u Slike forumu; znate sta..meni jako zgodan premda je u nekim godinama sad kojim ali ..zasluzuje temu.opasno dobre okice ima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zoran milanovic jao što je lep... ko Apoljon zaista ![]() rođen je u Zagrebu 1966, korijeni iz Sinja, Hrvat je ![]() za razliku od ostalih 'sa plakata' ( Đapić,..) koji podrijetlom nisu Hrvati...
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zoran milanovic Citat:
![]() Meni je on ružan u faci, okej zgodan je, torzo i to, ali mi u faci ne šmeka. Kao da je naduvan, stalno oči na pola dvanaest. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zoran milanovic Citat:
![]()
__________________ 20LEGEND | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zoran milanovic Prvo sam mislila da se zajebavate s temom ![]() inače volim plave oke ali mi ove djeluju nekak gestapovski...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 11-11-07 u 21:04. |
| | |
![]() |
| Tagovi: milanovic, zoran |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

inače volim plave oke ali mi ove djeluju nekak gestapovski...