| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi 1001 muški savjet ženama u Društvo forumu; karolina: http://www.croportal.net/forum/poruk...ntinovo-34231/ 7. Ako nismo ljubomorni neznači da vas nevolimo 8. Ako vam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1001 muški savjet ženama karolina: Sretno Valentinovo 7. Ako nismo ljubomorni neznači da vas nevolimo 8. Ako vam nekažemo da ste lijepe neznači da ste ružne edit: ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio irm : 14-02-08 u 08:18. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| fear of the dark | Re: 1001 muški savjet ženama neka neka.... ali ako to ne govoriš curi,može pomislit da si hladnokrvan prema njoj.... bolje joj reci sve šta ti je na umu i pokaži svoje osječaje ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1001 muški savjet ženama problem je što sam ja to gore rekao mali milion puta no nikako da shvati da sam ja jednostavno takav kakav jesam....... a pokazivao sam joj ljubav na razne načine, sitnicama svakodnevnim...... ovo je jedan od PUNO njih ![]() Kako ste proveli Valentinovo?? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:59.

hahaha