| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi 1001 muški savjet ženama u Društvo forumu; Mislim da bi cure trebale otvorit ovakvu temu pod 1001 ženski savjet muškarcima, definitivno.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1001 muški savjet ženama Mislim da bi cure trebale otvorit ovakvu temu pod 1001 ženski savjet muškarcima, definitivno.
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: 1001 muški savjet ženama 11. Ne otvaraj sličnu temu na ženskom kutku. To je za tvoje dobro. Jer kad me ubuduće uživo budeš gnjavila, nećeš više živjeti u iluziji da mi nešto govoriš što već ne znam ili nisam čuo. Ja je ionako neću čitati kao što te ni ne slušam kad me gnjaviš. Bolje ovdje pažljivo čitaj, razmišljaj, usvajaj i primjenjuj savjete koji život znače i koje bi ti i uživo rekao samo da si mi dopustila da dođem do riječi. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.

kakvo trganje od smijha jooooooj