| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi 5 stadija pijanstva u Društvo forumu; pročitajte ovo i izjasnite se do kojeg stadija najčešće dođete tijekom jedne pijane noći...ali ono kad zalomite sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 stadija pijanstva pročitajte ovo i izjasnite se do kojeg stadija najčešće dođete tijekom jedne pijane noći...ali ono kad zalomite sa ekipom pravo ![]() naravno i cure su dobrodošle sa svojim iskustvima ![]() da ja počnem prvi: -najčešće stadij 3 (stoga molim Vas nemojte me iskorištavati na sljedećem sastanku forumaša )...rijetko 5 ako je baš ono atmosfera luda i kad su svi otišli k vragu (al to onda trebate vidjteti ); 4 stadij sam preskakao uvijek...barem do sad i nadam se da će tako ostati Stadij 1 - pametan Događa se kada naglo postanete stručnjak za sve teme u poznatom svemiru. Znate da znate sve i želite prenijeti vaše znanje na sve koji ce slušati. U ovom stadiju uvijek ste U PRAVU. I naravno da je osoba kojoj govorite vrlo U KRIVU. Konverzacija postaje interesantna kad su obje strane PAMETNE. Stadij 2 - dobro izgleda Desi se kada shvatite da najbolje izgledate u cijelom baru i da svi ljudi maštaju o vama. Možete otići do potpunog stranca sa saznanjem da vas želi upoznati i razgovarati sa vama. Imajte na umu da ste još uvijek PAMETNI, tako da možete s tom osobom razgovarati o bilo kojoj temi pod ovim suncem. Stadij 3 - bogat Naglo postajete najbogatija osoba na svijetu. Možete platiti pice cijelom baru jer je vas oklopni kamion pun novca parkiran iza bara. Na ovom stadiju se također možete kladiti jer ste, naravno, još uvijek PAMETNI, pa je prirodno da dobijete sve oklade. Nije ni bitno na koliko se kladite jer ste BOGATI. Platit ćete pice svima koji vam udovoljavaju, jer ipak IZGLEDATE NAJBOLJE NA SVIJETU. Stadij 4 - otporan na metke Sad se možete potuci bilo gdje i bilo kada, pogotovo s onim s kim ste raspravljali ili se kladili. To je zato sto se ne možete nikako ozlijediti. Također izazivate na borbu za novac jer ste ionako PAMETNI, BOGATI, a i IZGLEDATE BOLJE nego sto ce oni ikada biti! Stadij 5 - Nevidljiv Ovo je najveći nivo pijanstva. Sad možete raditi sto god hoćete jer NITKO VAS NE MOZE VIDJETI. Plešete na stolu da bi impresionirali ljude koji vam se dive jer vas ostali ne mogu vidjeti. Također ste nevidljivi osobi koja se želi potuci sa vama. Možete proći ulicom pjevajući iz svega glasa jer vas nitko ne vidi niti čuje. I naravno, još uvijek ste pametni pa znate sve rijeci. Zadnji Uredio fat_boy_slim : 26-10-07 u 11:19. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| MrCina | Re: 5 stadija pijanstva Citat:
kad se napijem samopuzdanje mi se naglo dize ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 stadija pijanstva naravno da ima npr. alkoholna koma tj. delirium tremens (sorry ako sam pogrešno napisao) ali bi onda naši mladi, puni hormona forumaši redom, jedan iza drugoga se počeli izjašnjavati za taj stadij, najvjerovatnije...stoga sam taj stadij izostavio ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Slavonija Godina: 18
Poruka: 1,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 stadija pijanstva ovisi s kime sam u društvu, ali uvijek se nađe netko s kime se napijem.......... 1., i 2. sam ja i bez alkohola zna se dogodit i 3. čak i 4. ako me netko zajebava dok sam pijan, ili dira moje frendove....... a u četvrtak na frendovoj momačkoj ću bit čista petica..........kao i obično
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah Zadnji Uredio tamijan : 28-10-07 u 01:50. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pijanstva, stadija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.

); 

... al ima još stadija...

Pali gume a ne dušu