| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi 5 stadija pijanstva u Društvo forumu; ja prođen 1. često 2. i nekad 4.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 stadija pijanstva Stadij 1. , covice koliko mogu onda pricat, cak iako muzika trešti, i stadij 3.,"Dajte im da piju". ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 stadija pijanstva često mi se događa da sa prvog skačem na peti stadij(u koji su uključeni i ostali stadiji u mojem slučaju), jer se naglo napijem i onda je gotovo, a onda kad još malo dodam jer naravno uvijek možeš još piti dok ne dođe do stadija da ne možeš stajati na nogama ![]() Zadnji Uredio lotr0510 : 28-10-07 u 23:17. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 stadija pijanstva ma ja brijem samo na drugi stadij..ponekad i kad nisam nacugan...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 5 stadija pijanstva ja postanem jako brbljava i sa svakim bi pričala, nije problem ako ga nikad prije nisam vidla, možemo o najdubljim životnim pitanjima raspravljat ak treba ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
![]() |
| Tagovi: pijanstva, stadija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.