Nemojte pit u kuću, živio park, sud, brlićka...![]()
Raspravljate o temi alkohol (jbg problemi) u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; e de recite kak da unesem alkohol u sobu a da starci neskuže ni da samo pijani ni miris ni ...
Nemojte pit u kuću, živio park, sud, brlićka...![]()
Nemoj pit to ti nije zdravo znaš loše je za puno toga ostavi se alkohola nije to za tebe ako si pravi alkić možeš instiktivno znati kako se izvuči iz škripca u kojem si al nemože to svako znaš ja sam mogao pa sada više ne ali sutra ću moć ili neču a tko to zna zna a tko ne zna ne zna ili zna a znao je
Evo jedan pravi savjet: popij sav alkohol prije nego što uđeš u sobu, ali prije toga se najedi kobasice i ljute paprike i nakon što neprimjetno uđeš u sobu izrigaj se i dobit češ lijep kompot od ljutih kobasica natopljenih alkoholom a još će uz sve to biti i lijepo razgrađene pa se nečeš morat zajebavat sa žvakanjem, a intenzivnog češ se mirisa riješiti tako da poslije poliješ cijelu sobu benzinom i zapališ je i kažeš starcima da si prdnuo, oni će te razumjeti jer i oni znaju da je prdit prirodno i nije nikakva sramota
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
Sooner or later God'll cut you down
Giggs... Giggs will tear you apart... again
Šta van se život sveja na opijanje i to kući, čaći i materi isprid nosa, sram vas bilo, još tražite savjete kako da ne smrdite po alkoholu. Okanite se tog dok ne odrastete, imate pametnijih stvari od opijanja. Nije CP savjetovalište za opjanje.
SAMO MORU VIRUJEM!
1. Ne pijte alkohol koji je slab (pivo, vino, sok od marelice)
2. Pijte samo gin, votka, čisti alkohol iz apoteke razblažen sa 20% vode
3. alkohol unesite kroz prozor. Spustite špagu sa vrečicom i kad uđete u sobu podignete vrečicu sa alkoholom.
4. Sa sobom u sobu unesite čips sa onim čilijem, ono u šta se umače čips. To ti mala staklenka i izgleda ko ajvar
5. Nakon što ste sve popili, svaki neka pojede sa žličicom čili umak razblažen sa 10% kečapa. Mučkajte čili po ustima i progutajte. Inače od votke nemaš miris tako da ako piješ votku ona se ne oseti osim ako ne pušeš u dreger
Svaki popušite po kutiju cigareta i nema problema.
A za mamurluk ti je kad se probudiš sljedeće jutro ili poslije podne poslije pijanke odmah nastaviti sa unosom alkohola u organizam.
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
popiješ za mamurluk 2 litre koka kole na eks. Leči sto posto
Svaki popušite po kutiju cigareta i nema problema
?????? imamo 15 pa je mal problem ipak smo mi sportaši svi nepušimo tak da ..........
hahah...sićan se kad smo mi imali takav problem kako unit alkohol u sobu od frenda a starci u dnevnom boravku.....onda palo napamet....tad smo jos bili srednja škola pa bi u petak posli škole otišli u dućan, potrpali boce u torbu od tog frenda čiji je stan, a on bi knjige stavija u naše torbe.....i tu večer ili dan posli pijanka bez brige.....![]()
All women are good - good for nothing, or good for something.