Vi ne razumijete tu ljepotu i jedinstvenost, taj zar u ocima i te pokrete ruku.
Ah, teto iz lijevog kantuna, kada cete moja biti![]()
Raspravljate o temi Ana Tomašković - fan club u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; tako, tako... duboko udahni......
izradjujem i prodajem sprave za vjezbanje. mail: drasko2002@gmail.com
Vi ne razumijete tu ljepotu i jedinstvenost, taj zar u ocima i te pokrete ruku.
Ah, teto iz lijevog kantuna, kada cete moja biti![]()
ww - ja sam se odmah u startu zapitao na cije pokrete mislis od njih troje ...![]()
![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
a sad se i ja pitam![]()
to je izvela samo za fanove sa croportal foruma.
vidi joj se po aureoli kojom blista, u pupoljku cvijeta svoga zanosa!![]()
izradjujem i prodajem sprave za vjezbanje. mail: drasko2002@gmail.com
Genijalci !!! Proglašavam ovo službenom himnom Fan Cluba AT ! Amen !
Ma podržavam ova nastojanja oko fotomontaže, ali potrudi se malo bolje. Ovo je karikatura ili si zlonamjeran? U tom slučaju, osjebi !
Danas je Ana dražesna. Po običaju dobro odabrane boje i pokazala ruke kao nadomjestak odsustvu dekoltea. Vjerojatno ste primijetili, u jednom trenutku je nešto zasvjetlucalo na njezinoj lijevoj cici, ne čini mi se baš da bi to bio lančić, kako bi se jadnik popeo na to čarobno brdašce? Bi li to mogao biti kakav ukras ili kopčica na grudnjaku?
Još nešto me je posebno zaintrigiralo. Bradavica na lijevoj cici je bila blago vidljiva s početka emisije. Potom se izgubila, da bi se pojavila na pitanje gledateljice o promjeni termina emisije. Očito se Ana uzbudila. Rasla joj je iz sekunde u sekundu i nažalost brzo se opet izgubila. Jeste li to primijetili?
Jebote zamalo sam postao razrok. jednim okom sam bio na toj sisi,a drugim milovao bedra i molio Boga da se šosić vremenom još malo povuče !
Ovakva je kad svršava, čisti orgazam !
http://i34.tinypic.com/n2k8t3.jpg